سلامت

شگفت انگیز ترین خواص پای مرغ و مضرات آن را بدانید

خواص پای مرغ و مضرات آن را بدانید
خواص پای مرغ و مضرات آن را بدانید
1.94Kبازدید

معجزه خواص پای مرغ : کلاژن ماده ای است که برای جوانی پوست اهمیت دارد و در واقع هزینه های بالایی که برای از بین بردن چروک پوست افراد صورت می گیرد مربوط به تزریق در رابطه با این ماده است. کسانی که دارای کلسترول و چربی بالا هستند هنگام مصرف این ماده غذایی لیمو ترش را فراموش نکنند.

جالب است بدانید که کلاژن ، پروتدین و کلسیمی که بدن شما برای جوانی و زیبایی نیاز دارد همه در پای مرغ وجود دارد . پای مرغ منبع غنی از کلسیم و پروتئین و مهم تر از همه کلاژن است که در واقع با مصرف آن به نوعی بدن خود را از لحاظ استحکام و زیبایی بیمه میکنید اگر دقت کرده باشید پوست چینی ها و ژاپنی ها خیلی صاف هست و این راز علاقه ی چینی ها به مصرف پای مرغ است.

گفتیم چینی ها از علاقه مندان و طرفداران پای مرغ هستند و حتی سرخ شده آن را به عنوان اسنکی خوشمزه در لیست غذاهای رستوران هایشان قرار داده اند. مصرف قابل توجه این ماده غذایی در میان کودکان و بزرگسالان در این کشور ارتباط با زیبایی و سلامتی بدن دارد. به هیمن خاطر صادرات این محصول خوشمزه از کشور ما به چین در حال افزایش هست هرچقدر که ما نمیخوریم اونها علاقه دارن

فواید خوردن پای مرغ

خواص پای مرغ برای بسیاری از شما پوشیده نیست که از جمله معروف ترین آنها بهترین درمان برای پوکی استخوان بخاطر سرشار بودن از کلسیم و همچنین جوان سازی پوست میباشد، میدانید که برای داشتن پوستی صاف و سالم باید بدن شما از لحاظ موادی همچون کلسیم و پروتئین باید غنی باشد تا قابلیت انعطاف بیشتری داشته باشد و در نتیجه با گذر زمان و افزایش سن پیری به سراغ پوست شما نیاید.

اگر بخواهیم به صورت تیتر وار سایر فواید پای مرغ را بیان کنیم باید گفت که :

از بهترین داروهایی هست که میتویند برای دردهای مفصال از اون استفاده کنید چون جایگزین عالی برای قرص های غضرف ساز خارجی (پیشگیری و درمان کننده صدای مفاصل)، یکی از ترمیم کننده و جلوگیری کننده پوسیدگی مفاصل

  • از بهترین درمان کننده های راشیتیسم
  • کمکی مقوی و عالی برای رشد کودکان شما در دوران کودکی و نوجوانی
  • از بهتیرن ترمیم کننده های شکستگی استخوان ها می باشد
  • کاهش درد دیسک کمر و بهبود دهنده درد کمر
فواید پای مرغ
فواید پای مرغ

ارزش و مصرف غذایی پای مرغ چیست

پای مرغ یکی از قسمت های بدن این جاندار است که حاوی بخشی از ترکیبات مرغ بوده و از ارزش تغذیه ای پایینی برخوردار است. هر 100 گرم پای مرغ 215 کالری دارد، چربی ها و کلسترول بیشترین سهم کالری آن را تشکیل می دهند و به طور متوسط هر یک پای مرغ در حدود 30 گرم وزن و 73 کالری دارد که 45 کالری آن شامل چربی است. 63 درصد کالری موجود در پای مرغ از چربی و 37 درصد باقیمانده از پروتئین است، قسمت زیادی از این پروتئین ها به کلاژن که بافت پیوندی است، اختصاص دارد.

پای مرغ به دلیل چربی و کلسترول بالا در مجموع به عنوان یک غذای سالم و مناسب توصیه نمی شود، مصرف مقدار کمی از این ماده غذایی در بعضی مواقع مانعی ندارد اما استفاده از پای مرغ برای افرادی که در معرض چربی های خون قرار دارند یا دارای سابقه خانوادگی این بیماری هستند، به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

هنگام استفاده از پای مرغ در تهیه غذا باید به میزان زیادی پای مرغ را بجوشانند و چربی روی آن را خارج کنند، و بافت پیوندی آن را مورد استفاده قرار دهند. مقدار کلسیم موجود در آن تنها 8 درصد نیاز روزانه را تامین می کند که حتی یک گیاه هم این مواد غذایی را دارد و پای مرغ ماده ای با ارزش تغذیه ای محسوب نمی شود. پای مرغ به خاطر خاصیت ژلاتینی‌که دارد، خیلی برای استخوان‌های بدن و زانو خوب است و غضروف‌سازی می‌کند.

به گفته کارشناسان مصرف پای مرغ برای عده‌ای از افراد می‌تواند مفید باشد و برعکس برای عده‌ای دیگر مضر و حتی ممکن است زندگی‌شان را به خطر بیندازد.

فواید پای مرغ
فواید پای مرغ

خواص پای مرغ و مضرات آن

دو متخصص تغذیه در مورد فواید و مضرات مصرف پای مرغ توضیح می‌دهند. دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه می‌گوید خوردن پای مرغ، ضرر یا فایده چندانی به شما نمی‌رساند اما دکتر محمدرضا وفا، یکی ا ز مخالفان مصرف آن است.

حتما مطالعه کنید
با گیاهان دارویی مفید برای تنگی نفس

پنجه مرغ در کشور ما مصرف زیادی ندارد اما این عضو از بدن مرغ در حال حاضر در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون چین و هند طرفداران زیادی داشته و مصرف بالایی دارد. در میان مردم اروپا نیز مصرف آن در حال بالا رفتن است. البته درخصوص تاثیرات درمانی‌که مصرف آن می‌تواند همراه داشته باشد، مطالعاتی انجام شده است. این تحقیقات نشان‌دهنده این نکته هستند که پنجه مرغ منبع خوبی از یک‌سری املاح و پروتئین‌هاست و جدا از بحث تغذیه‌ای از نظر اقتصادی نیز پاسخگوی بخشی از مردم جامعه است که قدرت خرید گوشت را ندارند و مصرف آن می‌تواند تامین‌کننده بخشی از مواد مغذی بدن‌شان باشد. با این وجود میزان این مواد در حد چشمگیری نیست.

به دلیل کلسترولی‌که دارد، بهتر است بیماران قلبی و عروقی که کلسترول خون‌شان بالاست در مصرف پنجه مرغ احتیاط به خرج دهند.و اما بهتر است که در مصرف آن افراط و تفریط نکنند تا دچار مشکل نشوند.

استان اردبیل در کشور خودمان یکی از مهم‌ترین صادرکننده‌های پنجه مرغ به کشورهای آسیای جنوب‌شرقی محسوب می‌شود و صادرات آن برای کشور ابتدا اشتغال‌زایی و سپس ارزآوری را همراه داشته است.

پای مرغ غذای محبوب آسیای شرقی

پنجه مرغ از جمله گران‌ترین و مهم‌ترین مواد غذای در کشورهای جنوب شرق آسیا مثل چین و ویتنام است و مردم برای خرید آن بهای فراوانی را می‌پردازند.

به این علت که قشر کارگر چون درآمد چندانی برای مصرف گوشت ندارند، برای تامین مواد مورد نیاز بدن‌شان به مصرف این عضو از بدن مرغ روی آورده‌اند. البته آوازه خوشمزگی پنجه مرغ از مرزهای چین و ویتنام هم فرارفته و این قسمت مرغ در کشورهای دیگر همچون‌ترینیداد، جامائیکا، آفریقای جنوبی، پرو، دومینیکن، مکزیک و فیلیپین نیز خورده می‌شود. خوب است بدانید در میان کشورهای طالب مصرف پنجه مرغ، چین رده اول را به خود اختصاص داده است.»

پای مرغ سرشار از ویتامین D
پای مرغ سرشار از ویتامین D

پای مرغ سرشار از ویتامین D

براساس مطالعاتی که وزارت بهداشت و درمان انجام داده، کمبود ویتامینDیکی از مهم‌ترین و شایع‌ترین مشکلاتی است‌که هم در دختران و هم در پسران مشاهده می‌شود بنابراین اگر کسی دچار کمبود ویتامینDباشد و براساس ادعاهای مطرح شده درخصوص پنجه مرغ از آن برای تامین ویتامینD مورد نیازش استفاده کند، در اشتباه است.

علاوه بر اینها عده‌ای از متخصصان تغذیه برخلاف کسانی‌که چنین ادعایی را مطرح کرده‌اند، گفته‌اند پنجه مرغ جزء قسمت‌های خوراکی آن محسوب نمی‌شود اما متاسفانه برخی افراد بدون هیچ دلیل موجهی فواید این قسمت از مرغ را بزرگ‌نمایی کرده و تاثیرات درمانی متعددی برای آن قائل شده‌اند. درست است ‌که مفاصل و غضروف‌ها ژلاتین و کلسیم داشته و برای بدن ضروری هستند اما چیزی مثل پنجه مرغ کمکی به روند غضروف‌سازی در بدن نمی‌کند.

ادعای دیگری‌که در آن‌گفته می‌شود استفاده از پنجه مرغ پوکی استخوان را بهبود بخشیده یا برطرف می‌کند، باز هم صحت ندارد. باید به این نکته توجه داشته باشیم که دو مقوله پوکی استخوان و راشیتیسم کاملا با یکدیگر متفاوت هستند.

علاوه براین توضیحات استفاده از پنجه مرغ را به کودکان و نوجوانان در حال رشد، افراد میانسال، خانم‌های باردار و افراد بیمار به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنم چرا که پوست پنجه مرغ ممکن است حاوی ترکیبات آلوده باشد یا احتمال دارد صاحب مرغداری برای پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ها در مرغ‌ها به آنها آنتی‌بیوتیک تزریق کرده باشد یا به آنها هورمونی داده باشد که همه اینها وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ می‌شود.

مطالب مرتبط :

خواص روغن کرچک؛ چند خاصیت جالب روغن کرچک برای پوست، مو و سلامتی بدن

خواص گل کلم؛ ۷ خاصیت فوق العاده گل کلم برای بدن

نکته های جالبی در باره مرطوب کننده حاوی کلاژن

ارسال پاسخ