با تفت دادن جودوسر و کنار گذاشتن آنها میتوانید صبحانهای فوری برای خود درست کنید که صبحها فقط آن را با عسل و شیر یا میوههای دلخواه خود میل کنید. همچنین شما می توانید مقویترین و لذیذترین صبحانه و انواع سوپها و آش ها و غذاها را با فیبر بالا و ویتامین B تهیه نمایید. و حتی مقداری از آن را بر روی سالاد بریزید.
در تهیه انواع سوپ شما می توانید بر حسب سلیقه خود یک پیمانه جو دو سر را در چهار الی شش پیمانه آب سرد ریخته و بپزید. برای تهیه انواع سوپ می توانید به قسمت آشپزی همین وب سایت مراجعه فرمائید.
همچنین می توانید با استفاده از جو دو سر پرک انواع کیک و کلوچه را تهیه فرمائید. و یا بر روی انواع شیرینی بپاشید.
در هنگام پختن نان نیز می توانید آرد جو دو سر به آن اضافه کنید.
در تهیه انواع کتلت می توانید به جای آرد سوخاری از جو دو سر پرک ریز شده استفاده فرمائید و همچنین در سرخ کردن انواع مرغ و ماهی از این غله استفاده کنید.
از آنجا که جو دو سر پرک لعاب زیادی دارد آن را پودر کرده و یا همانگونه به صورت پرک در انواع غذاها و خورشها ریخته که بهترین جایگزین سیب زمینی به عنوان غلیظ کننده غذاها است.
جو دو سر پرک خرد را می توانید در تهیه انواع کوکو و دلمه استفاده نمایید.
در تهیه سالاد الویه می توانید به جای سیب زمینی از پرک جو دو سر پخته شده استفاده نمایید که بسیار لذیذ است. برای پخت جو دو سر پرک جهت تهیه سالاد الویه به ازای هر پیمانه پرک جو دو سر دو پیمانه آب کافی است.
مواد لازم برای تهیه جو دوسر برای صبحانه
- ۴ پیمانه جودوسر پرک
- ¼ پیمانه شکر قهوهای
- ۱ ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
طرز تهیه جودوسر
1- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
2- پرکهای جودوسر را داخل سینی فر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند.
3- پس از خنک شدن آنها را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید.
4- نمک، شکر و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. این ماده را میتوانید به مدت دو هفته در شیشه دربسته نگهداری کنید.
5- هر روز آن را درون شیر داغ یا آب جوش بریزید و دو دقیقه کنار بگذارید. سپس با عسل یا میوههای دلخواه سرو کنید.
ارسال پاسخ