طرز تهیه توپک سیب زمینی : از خوشمزه ترین غذاها و پیش غذاهایی که میتویند به راحتی توی خونه درست کنید همین توپک سیب زمین هست که مطمئن باشید طرفداران خیلی زیادی توی خونتون پیدا میکنه، یک عده از دوستان، موقع سرخ کردن توپکها با مشکل مواجه شده بودن و در حین سرخ کردن ،پنیرها بیرون زده بود، اگر برای سرخ کردن به شکل توپک ،مشکل دارید،می تونید به این شکل که توی عکس می بینید درستشون کنید و حتما نیم ساعت قبل از سرخ کردن،در یخچال یا فریزر قرار بدید تا موقع سرخ کردن مشکلی پیش نیاد.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی
سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده)
کالباس یا ژامبون باکیفیت ریز خورد شده دو لیوان
پیازچه ریز خورد شده یک لیوان
پنیر پیتزا و چدار (هر کدوم رو به تنهایی هم می تونید استفاده کنید)دو لیوان
نمک و فلفل کمی
طرز تهیه توپک سیب زمینی
ابتدا باید سیب زمین ها را آبپز کنید و سپس پوست اونو به بگیرید و با استفاده از رنده اونو رنده کنید و سپس همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و تو دست تون فرم بدید و توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودر پانکو (یا سوخاری)بزنید، حداقل نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید، روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشه و نوش جان کنید.
نکات مهم توپک سیب زمینی
چون ژامبون و پنیر هر دو نمک دارند ،سعی کنید نمک رو با احتیاط بریزید.
به جای کالباس می تونید از مرغ پخته استفاده کنید ولی نمی دونم چرا همیشه چیزهای مضر خوشمزه ترند😉
سیب زمینی رو حتما بذارید کاملا خنک بشه بعد رنده بزنید،اگه داغ داغ رنده بشه احتمال داره موادتون حین سرخ کردن وابره.
زمان سرخ کردن نباید طولانی بشه وگرنه پنیرها بیرون می زنن،از من گفتن بود🤨
عکس پودر پانکو رو برای دوستانی که ممکنه براشون سئوال پیش بیاد گذاشتم ،توی اغلب سوپر مارکت ها پیدا میشه،بین برندهای ایرانی،”پرَک سوخاری برتر” مناسبه.
مطالب مرتبط :
طرز تهیه فیله مرغ نودلی خوشمزه و زیبا
ارسال پاسخ