سلام دوستان غذای مخصوص فصل بهار بنظرم فقط دلمه است اونم از نوع برگ مو و همراه غوره به به چه شود. منکه عاشقشم😋
یادمه بچه که بودیم مامانم همیشه بعداز ظهر زودتر دست بکار میشد واز برگ موی حیاطمون که روی داربست پهن بود برگهای خوشگل وتازه رو میچید ویه دلمه با حال درست میکرد .
مامانم هیچ وقت داخل دلمه گوشت چرخ شده نمیریخت همیشه گوشتها رو به تکه های کوچیک وبصورت نگینی خرد میکرد و داخل مواد داخلی دلمه میریخت ولی نمیدونم چرا من هیچ وقت اینکارو نمیکنم ،یعنی میدونم از تنبلی😁 البته فرقی در مزه غذا نداره .
من دستور خودمو براتون میزارم البته میدونم که هم استادن در طبخ این خوشمزه 🍀دلمه برگ مو🍀
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم
لپه ۱/۲پیمانه
برنج ۱پیمانه
رب ۳قاشق
پیاز یک عدد درشت
سبزی دلمه شامل پیازچه،شوید،گشنیز،جعفری،ترخون،مرزه
برگ مو
طرز تهیه دلمه برگ مو:
اول یدونه پیاز بزرگ رو تفت بدید و بعد گوشت رو بهش اضافه کنید. خوب و حسابی تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر پیدا کنه بعد بهش زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک بزنید و رب رو اضافه کنید.
لپه رو از قبل چندبار بجوشونید وآبش رو عوض کنید من سه بار میجوشونم وداخل مواد بریزید ودر نهایت برنح شسته شده رو واز روی حرارت برداریدوبهش سبزی دلمه رو اضافه کنید.
من به اندازه ۲پیمانه سبزی میزنم ولی اگه شما دوس داشتید کمتر بزنید.
برگ مو ها رو شسته و داخل یه کاسه بزرگ بزارید وروشون آب جوشیده بریزید و بزارید تا نیم ساعت بمونه تا برگها تغییر رنگ بده اینجوری پیچیدن دلمه ها آسون تره ودر زمان پخت باز نمیشه.
وقتی دلمه ها رو پیچیدید و داخل قابلمه چیدید یک قالب کره و یک لیوان آب و با کمی نمک و غوره گذاشتم روی حرارت ملایم تا بپزه ،در آخر هم با پیاز داغ و زرشک تزیین کردم طعمش عالی میشه حتما با غوره امتحان کنید.
نحوه پیچیدن دلمه برگ مو رولی
در زیر فیلمی برای شما دوستان خوبم آماده کردیم که یک نوع جدید از پیچیدن دلمه رو بهتون آموزش میده و اونم پیچیدن دلمه برگ مو رولی یا سیگارتی هستش امیدوارم که با درست کردن و خوردنش لذت ببرید.
عکس و دستور پخت چاینیز فود : مهرک حسینی
1دیدگاه