طرز تهیه ران مرغ سوخاری پنیری و مجلسی : یکی از خوشمزه ها که بچه ها که عاشقشن همین مرغ پنیری هست که پیشنهاد میکنم با این رسپی که گفتم درست کنید و انشالله خوشتون بیاد. یک نکته بگم برای خوشمزه تر شدنش فلفل تندش زیاد باشه بهتره و اینکه رونها رو خیلی تپل نکنید که داخلش خمیری نباشه ظریفتر باشه خوشمزه تره پس با من همراه باشید و در انتهای مطلب ویدیو رو ببنید.
مواد لازم برای تهیه ران مرغ سوخاری پنیری
ساق مرغ ۵ عدد
سیب زمینی آبپز ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
برگ بو ۲ عدد
سیر ۳ حبه
پنیر موزارلا (پیتزا) ۱۶۰ گرم
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری نارنجی به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید ۱لیوان
طرز تهیه ران مرغ سوخاری پنیری
پیاز را با روغن و زرد چوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شه، حالا ساق مرغ را اضافه کرده و تفت دهید سپس بهش نمک و فلفل بزنید و هر دو طرفشونو سرخ کنید. در این مرحله سیر و برگ بو و یک لیوان آب جوش اضافه کرده، درشو ببندید تا بپزه و آبش کشیده شه.
اجازه دهید رانها یکم خنک که شد گوشتشونو از استخوان جدا کنید(استخونها رو نگه دارید لازمشون داریم) گوشت ران را با غذاساز پودر کنید و سیب زمینیها را رنده کنید و گوشت، پنیر پیتزا، نمک و ادویه ها رو بهش اضافه کنید و خوب ورز دهید تا منسجم و خمیری شود.
مقداری از خمیرو بردارید با دست شکل دهید و استخوان را وسط گذاشته و پنیر پیتزا بریزید و جمعش کنید و بشکل ران مرغ در بیارید(دستتونو با آب خیس کنید که به دست نچسبه) رانها که آماده شدن اول داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده، سپس پودر سوخاری بغلطانید . قابلمه متوسطی را رو حرارت بذارید روغن زیاد بریزید و رانها رو تو روغن شناور سرخ کنید.
بعد سرخ شدن رو دستمال آشپزخونه بذارید که روغن اضافش کشیده شه و با سس گوجه تندددد سرو و نوش جان کنید به همین راحتی ویدیو زیر رو حتما ببنید تا اگر مشکلی هم داشتید رفع بشه
نکات مهم ران مرغ پنیری
- بهتره که از نان سخاری خوب استفاده کنید تا کارتون تمیز و خوشمزه بشه میتویند از نون های سوخاری طعمدار مثل فلفل هم استفاده کنید.
- هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی میشه استفاده کرد
- به جای پنیر که در رسپی گفته شد شما میتوندی از هر نوع پنیر پیتزا استفاده کنید.
مطالب مرتبط :
خوراک بال و کتف مرغ با سیب زمینی و قارچ
آهان،مرسی عزیزمn_n
خواهش میکنم. نوش جان 🙂
خیییلی دستورش عالیه دستتون درد نکنه حتما درست میکنم
ولی ی مشکلی ک من همیشه دارم اینه ک وقتی مرغ یا قارچو تو آرد سفید غلت میدم و بعد میزارمش تو تخم مرغ،تا میارمش بیرون تخم مرغا از روی آرد سر میخوره میریزه پایین بیشترش
چرا؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید☆☆☆
خیلی هم عالی. عزیزم این کار رو باید دو الی سه بار تکرار کنید تا کاملا حالت پولکی به خودش بگیره
واقعا؟
بله