طرز تهیه ردولوت روسی : قبلا بهتون نحوه درست کردن کیک ردولوت رو آموزش دادم ولی این با اون کاملا فرق میکنه، بچه ها این کیک بدون فره پس اونایی که فر هم ندارن میتونن درست کنن ولی اگر میخواید که کیک رو در فر درست کنید دمای 180 درجه سانتی گراد و حدودا 30 الی 35 دقیقه زمان نیاز داره راستی ویدیو کامل هم براتون آماده کردم که میتونید در انتهای مطلب ببینید و کامل مراحل رو مشاهده کنید.
مواد لازم برای کیک ردولوت روسی
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
پودرکاکائو ۲ قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
رنگ ژله ای قرمز(من مارک فو استفاده کردم)۱ قاشق چای خوری
دوغ بی نمک ۱پیمانه (میتونید ماست کم چرب رو با آب مخلوط کنید و استفاده کنید)
کره هم دمای محیط۱۲۰گرم
شکر۲۲۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک ردولوت روسی خوشمزه و جذاب
خب اول کاری بگم که لطفا جوش شیرین رو حذف نکنید، برای شروع کار آرد، پودرکاکائو، نمک را مخلوط کنید و سپس 3 بار از الک رد کنید و سپس رنگ را به دوغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سپس کره و شکر را باهمزن زده تا کرم رنگ و روشن شود حالا تخم مرغها و وانیل را بترتیب اضافه و هر بارخوب بزنید.
ترکیب آرد و دوغ را طی۳ مرحله اضافه کرده و مخلوط کنید با دور کند همزن. سرکه و جوش شیرین را هم اضافه کرده و مخلوط کنید کف قالب ۲۰ سانت کاغذ روغنی بذارید و چرب کنید کف قابلمه رینگ فلزی بذارید و یک ربع قبل حرارت زیر قابلمه را روشن و درشو بذارید تا گرم شه (حرارت مثل برنج دم کردن) قالب کیک را روی رینگ بذارید و دمکنی بذارید حدود یک ساعت زمان بدین تا بپزه
برای اینکه بدونید کیک به صورت کامل پخته یا نه باسیخ چوبی تست کنید اگه نچسبید آماده ست
اجازه بدید کاملا خنک بشه و زمانی که خنک شد از قالب خارج کنید و به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و بذارید کنار
تهیه کرم نارنگی
دو قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط و بن ماری کنید سپس هشت قاشق غذا خوری شکر، با دو عدد زرده و یک قاشق چای خوری وانیل خوب بزنید، یک پیمانه شیر داخل قابلمه روی حرارت بذارید گرم شه، مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه و سریع هم بزنید نبره، رو حرارت مدام همزده تا بجوشه و کمی غلیظ شود.
حالا ژلاتین را اضافه کرده و از رو حرارت بردارید، نصف پاکت خامه صبحانه هم دمای محیط بریزید و خوب هم بزنید، یک پیمانه آب نارنگی و چند قطره رنگ نارنجی اضافه کنید که خوشرنگ شه، دو قالب کوچکتر از سایز کیک با ارتفاع کم انتخاب و خیلی کم چرب کنید و مایع را بریزید و داخل یخچال بذارید ببنده
مایه پنیری برای لایه های کیک
دو بسته پنیر ماسکارپونه، دو بسته خامه صبحانه،دو سوم لیوان شیرسرد را با هم مخلوط و خوب بزنید، دو پیمانه پودرقند و سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین که بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید سپس یک تکه از کیک را روی صفحه گردان بذارید و دورش طلق بکشید مقداری مایه پنیری روش بریزید و بذارید تو یخچال یک ربع تا کمی خودشو بگیره کرم نارنگی را از قالب خارج کرده و وسط کیک بذارید و روش مایه پنیری بریزیدک امل بپوشونه کرم نارنگی رو و دوباره همین کارو برای لایه بعدی تکرار کنید. لایه آخر کیک بذارید تو یخچال چند ساعت بمونه، طلق رو باز کنید و کیک رو با کرم پنیری کاور کنید.
برای تهیه کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه 300 گرم و پودر قند 30 گرم و خامه صبجانه 50 گرم را خوب بزنید تا فرم بگیره و بعد کیک رو باهاش پوشش بدید.
نکته خیلی مهم
کرم نارنگی رو داخل ظرف با ارتفاع کم درست کنید که موقع گذاشتن وسط کیک بخواین پوشش بدین به مشکل بر نخورین
برای مزری کیک بجای کرم نارنگی میتونید از هر کرم یا موس دلخواه استفاده کنید
شما این کیک رو درست کردید؟ نظرتون درباره اون چیه و تجربتون ر در دیگاه ها به اشتراک بذارید
مطالب مرتبط :
طرز تهیه کیک سیب آلمانی با رویه کرانچی
1دیدگاه