طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز تصویری

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز
طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز : درست کردن این سالاد با گوجه فرنگی های کوچک و سرخ شده خیلی راحت و آسون هست روشی معمل به حساب میاد، این سالاد سالادی دوست‌داشتنی که با نان تست خیلی خوشمزه میشه، اما کنار کباب هم میشه گذاشت و از طعم فوق‌العاده‌ش لذت برد.

طعم کمی تند کلم قرمز با سیب‌زمینی ترد و شیرین مکزیکی خیلی خوب و سازگاره. گوجه انگوری به حدی پخته میشه تا شکافته بشه و بعد کباب میشه تا طعمی ذغالی بگیرن. اضافه‌کردن سبزیهای معطر فقط برای اینه که طعم این سالاد به همراه روغن زیتون و نمک و فلفل کامل‌بشه.

سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز کالری کمی داشته و سرشار از ویتامینه، بخصوص ویتامین c، و آنتی‌اکسیدانها. جیکاما که بهش شلغم مکزیکی هم میگن در آب‌و‌هوای گرم رشد می‌کنه و پوست کاغذمانند نازکی داه. گوشت آن سفید، آبدار، ترد و کمی شیرین است. اگه بخوام بافتش رو توصیف کنم، مثل گلابی آسیایی هشت، اما شیرینیش کمتره. پوست اون به راحتی با پاقو یا پوست‌کن کنده‌میشه.

بنر گل من و تو

این ریشه گیاهی خوردنی در بازارهای آسیا و مکزیک در دسترسه، بعضی سوپرمارکتها هم در طول فصل بهار و تابستان میارن. سیب‌زمینیهای سفت، با سایز متوسط و بدون زدگی، خراش یا پوست آسیب‌دیده را انتخاب‌کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی

  • گوجه گیلاسی: 450گرم
  • روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
  • برگ آویشن خشک: 1قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه تازه: به میزان لازم
  • سیب‌زمینی مکزیکی (جیکاما): نصف یک سیب‌زمینی متوسط
  • کلم قرمز: یک چهارم یک کلم قرمز بزرگ
  • سبزیهای معطر و تازه خردشده (از قبیل ریحان، ترخون، گشنیز، جعفری، نعناع): 3قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی

مواد لازم برای سس سالاد:

  • روغن زیتون: 2تا3 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه تازه: به میزان لازم
  • آب لیموی تازه، سرکه سیب یا سرکه بالزامیک برای تنوع: اختیاری

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز

گوجه‌ها رو شسته و خشک‌ کنید و سپس اونها رو روی فویل آلومینیومی بگذارید. کمی روغن زیتون، آویشن، نمک و فلفل سیاه روش بپاشید و با انگشت گوجه‌ها رو تکون بدید تا همه جای اونها با روغن پوشیده بشه.

آغشته کردن گوجه به ادویه و روغن
آغشته کردن گوجه به ادویه و روغن

سپس گوجه ها را رو در فر با دمای 400 درجه به مدت 20دقیقه بپزید تا پخته و چروک بشن. کمی تابشون بدید تا بپزن. تنظیمات فر رو روی کبابی بذارید. چشمتون رو از گوجه ها برندارید و به مدت 2 دقیقه دیگه بپزیدشون، این کار به گوجه‌ها طعم عالی میده و خوشمزه تر میشه

گوجه ها پس از خارج شدن از فر
گوجه ها پس از خارج شدن از فر

در ادامه برگهای بیرونی کلم قرمزو بشویید و سپس کلم ها رو به به چهار قسمت تقسیمش کنید و یک چهارمش برای این رسپی کافیه. بقیه‌شو بذارید توی یخچال تا بعداً استفاده‌ کنید. کلم رو روی تخته برش گذاشته و با پاقوی تیز برشهای نازکی ازش ببرید.

برش زدن کلم
برش زدن کلم

کلم‌ها رو در ظرف سرو سالاد بریزید. حالا ابتدا سیب زمینی رو در آب پخته تا کاملا مغز پخت شود (البته میتویند سیب زمینی ها رو سرخ هم بکنید) و سپس سیب‌زمینی رو روی تخته برش قرار داده و نصفش کنید. نصفشو توی یخچال با پوشت نگه‌دارید. می‌تونید روزهای بعد برای سالاد ازش استفاده‌کنید.

خورد کردن سیب زمینی
خورد کردن سیب زمینی

نصفه دیگه سیب‌زمینی رو برشهایی به ضخامت 4/1 اینچ بزنید و به ظرفتون اضافه‌کنید. حالا گوجه‌های گرم رو به ظرف سرو سالاد اضافه‌کنید. سبزیهای معطر رو اضافه‌کرده، روغن زیتون بزنید و نمک و فلفل بهش بزنید. این ظرف سالاد رو می‌تونید کنار غذاهای گوشتی مورد علاقتون یا به تنهایی با نان سروکنید.

سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز
سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز

مطالب مرتبط:

طرز تهیه سالاد کینوا

سرگذشت 10 سالاد معروف دنیا

با سس های مادر آشنا شوید