دسر

طرز تهیه شارلوت انار یک دسر فوق العاده

طرز تهیه شارلوت انار
طرز تهیه شارلوت انار
406بازدید

طرز تهیه شارلوت انار : یک دسر خوشمزه و فوف العاده برای زمستان مخصوصا شب یلدا همین شارلوت انار هست که در کنار زیبایی خوشمزه هم هست، براتون ویدیو مراحل کار رو هم در آخر مطلب قرار دادم که حتما نگاه کنید.

مواد لازم برای تهیه شارلوت انار

در ادامه تمام مواد مورد نیاز برای قسمت های مختلف این دسر خوشمزه رو قرار دادم که راحت بتونید تفکیک کنید.

مواد لازم کیک:

تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب جوش ۳ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

مواد لازم:

پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
خامه فرم گرفته ۳۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری سر پر
آب ۸۰ میلی لیتر ( ۳/۱ پیمانه)
انار دون شده ۲۰۰ گرم

مواد لازم تزیین:

خامه فرم گرفته حدود ۲۰۰ گرم
پودر کیک قرمز حدود ۲ پیمانه

طرز تهیه شارلوت انار یلدایی

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید و بلافاصله آب جوش را اضافه کنید و در حدی بزنید که زرده ها سبک و سفید شود. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد . سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. آرد ، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کرده و به صورت دورانی هم بزنید.

مواد را داخل قالب شارلوت که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت کیک را داخل قالب خنک کنید. سپس از قالب خارج کرده و کاغذ را از قالب جدا کرده و مجدداً به داخل قالب برگردانید. روی کیک را به اندازه یک دایره ۵ سانت بریده و از رویش بردانید سپس داخل کیک را خالی کنید.

حتما مطالعه کنید
تزئین ژله هندوانه یدایی
طر تهیه مواد میانی:

پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکرحل شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید و در آخر، خامه فرم گرفته را اضافه کرده با لیسک به حالت دورانی هم بزنید. در آخر انار را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد آماده را داخل کیک خالی شده ریخته و تکه کیک جدا شده از روی کیک را روی آن قرار داده و قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس شالوت را داخل ظرف برگردانده و با خامه زده شده تزیین کنید و پودر کیک قرمز را رو دور تا دور کیک بپاشید.

شارلوت انار
شارلوت انار
نکته:

برای پخت کیک قرمز، از مواد کیک اسفنجی قرمز استفاده کرده و تمام مراحل کیک اسفنجی را انجام داده فقط پس از خوب زدن زرده تخم مرغ و شکر رنگ قرمز خوراکی را به اندازه دلخواه داخل زرده ریخته و مخلوط کنید.کیک پس از پخت به رنگ قرمز در خواهد آمد.

ویدیو طرز تهیه شارلوت انار یلدایی

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه فینگر فود رولتی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه سینه مرغ پر شده

کیک شیفون وانیلی با روکش خامه و دونه انار

 

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ