طرز تهیه فیله مرغ نودلی : یکی غذای مدرن و خوشگل که چررررب و پر كالرى هستش، اگر شما هم مثل من از خوردن یکی سری غذاهای تکراری خسته شدید و یا دنبال تنوع در غذاهاتون هستید حتما فیله مرغ نودلی رو امتحان کنید که فوق العادس، خیلی راحت درست میشه ولی باید اینم بگم که خیلی چرو هستش اگر رژیم دارید سمت این نوع غذا نرید بعدا منو فحش بدید.
موادی که شما برای فیله مرغ نودلی نیاز دارید
فیله مرغ ۸عدد
زعفران پودر شده ۱قاشق چای خوری
(نیازی به دم کردن زعفران نیست)
نودل با طعم مرغ ١/٥ بسته
چاشنى به دلخواه و به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه فیله مرغ نودلی
1)اول فیله ها را شسته و خشکشون کنید بعد هر فیله رو نواری از وسط برش بديد كه ميشه ۱۶ نوار فیله ایی
۲)چاشنى ها رو اضافه كنيد و اجازه بديد ٥ ساعت فيله تو مواد استراحت كنن
٣) نودل ها رو همراه ادویه مخصوص درون آب جوش بریزید و. چند دقیقه صبر. کنید تا نرم و. باز شود.
[accordion]حواستون باشه كه نشكنن و مقدار اب هم كم باشه، واسه خوشرنگ شدن زرد چوبه به آب جوش اضافه كنيد و بعد از ٥ دقيقه آبکش کنید[/accordion]
4) فیله ها رو به سیخ چوبی بزنید تواين مرحله ميتونيد اول فيله ها رو تو آرد سفيد بغلتونيد و بعدش نودل ها رو به دورش بپيچيد، كه اين كار شما رو آسون تر ميكنه ولى من آرد نزدم(فقط ار سر تنبلى😜) ٥)قابلمه گود و كوچيك رو پر روغن كنيد و رو حرارت بذاريد تا داغ بشه بعد سیخ های جوجه نودلی را درون اون بذاريد و با حرارت ملایم تا طلایی شدن نودل سرخ کنید.
رسپی و عکس از زهرا بختیاری
2 دیدگاه