طرز تهیه نان اک مک بدون خمیر ترش : ما در مطلبی جدا به صورت کامل نحوه تهیه نان اک مک که یک نان ترکیه ای خومشه بود رو آموزش دادیم ولی اگر شما هم نمیتونید خمیر ترش درست کنید و یا در دسترس ندارید این آموزش رو آماده کردم که بدون نیاز به خمیر ترش بتونید این نون خومشزه و تپل مپل رو توی خونه درتس کنید پس با من همراه باشید.
قبل از تهیه دقت کنید که
سوالی که پرسیده میشه اینه که میشه با مخمر فوری این نون رو درست کرد؟
خب باید بگم شبیه نون خمیرترش میشه ولی از نظر بافت و طعم متفاوته، رویه ترد و کرانچی این نون شبیه نونای خمیرترشه و میتونید با تیغ روش طرح بندازید این نون دستور اک مک هست با تغییر جزیی در مقدار شکر چون اک مک زیاد رنگ نمیگیره اینجا شکرش بیشتر زدم. از اونجایی که در تهیه این نون اگه مواد لازمش چند گرم کمتر یا بیشتر بشه مشکلی پیش نمیاد مواد رو هم به پیمانه میگم هم وزنشون اما همیشه اندازه گیری با ترازو دقیقتره
مواد لازم برای تهیه نان اک مک بدون خمیر ترش
در اینجا پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی به حجم ۲۵۰ سی سی است و قاشقها استاندارد آشپزی
- آب ۱و۱/۲ پیمانه (۳۷۵ گرم)
- آرد نان فانتزی ۳-۴پیمانه (۵۷۰ گرم)
- مخمر فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان اک مک بدون خمیر ترش
اول اگه مخمر فوری نیست با کمی شکر و نصف لیوان آب ولرم (۴۰-۴۲ درجه) مخلوط کنید و بذارین تا پف کنه و عمل بیاد اگر هم مخمر فوریه که به نظرم بهتره که در همه نونا از نوع فوری استفاده کنید اونو با آب و شکرمخلوط کنید سپس سه پیمانه از آرد همراه با نمک اضافه کرده و مخلوط کنید بقیه آرد رو کم کم بریزید و خمیر رو ورز بدین چون جذب آب برای آردهای مختلف متفاوته ممکنه کمتر یا بیشتر مصرف بشه که برای من طبق وزنی که گفتم مصرف شد.
بعد از اینکه خمیر یکدست و لطیفی درست شد چونه بگیرید و با درپوش استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه سپس پف خمیر رو با دست بگیرین و اونو به سه قسمت تقسیم کنید چونه بگیرید و به شکل بیضی دربیارین بذارین داخل سینی و استراحت بدین بعد از اینکه حجیم شد روش آرد بپاشین و با تیغ یا چاقوی نوک تیز خط و طرح بندازین .بذارین در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه.حتما از ابتدا سینی آب جوش داخل فر بذارین تا نونها با بخار پخته بشه.
نکات و سوالات نان اک مک بدون خمیر ترش
– همیشه درجه حرارت و زمان رو با فر خودتون تنظیم کنید
– این نون رومال نداره و به همین صورت که گفتم آردپاشی میشه اما میتونید با شیر رومال بزنید.
من کلا نون میپزم رنگشون عالی میسه ولی اک مک من اصلا رنگ قشنگی نمیگیره اک مکهاتون چه جوری اخوش رنگ میشن؟ درسته اک مک کمرنگه تو این دستور خودم شکرش بیشتر کردم تا رنگش بیشتر بشه.دمای فرتون رو بیشتر کنید البته فر برقی
آرد نان که فرمودید از کدوم نوع آرد نانه؟ مثلا با آرد سنگک میشه؟ یا با آردی که پروتئین آن ۱۱ درصد باشه چطور؟ ممنونم – آرد نان فانتزی گلوتن زیاد
من هرهفته خمیرترشم رو تغذیه میکنم میذارم یخچال، دیروز هم وقتش بود که بهش غذابدم که انجام دادم گذاشتم یخچال، الان میتونم برای پخت نون خمیرترش ازش استفاده کنم و یه مقدارش بردارم و لوین درست کنم واسه خمیر یا حتما باید یه هفته تو یخچال بمونه بعد سروقتش که میخوام تغذیه اش کنم ازش بردارم؟ سلام میتونید برای چی یک هفته بمونه، تغذیه کنید فعال بشه در خمیر استفاده کنید.
حالت فر در نون های حجیم کانوکشن بدون فن باید باشه؟ برای بیشترشون بله
اگه مخمر رو بیشتر بریزیم اشکالی داره ؟ منظورم اینه که توی طعم و بافت نون تاثیر داره یا نه ؟ نه تاثیر زیادی نداره فقط زودتر خمیر ور میاد باید مراقبش باشید تا بوی مخمر نگیره
سلام با آرد کامل میشه درست کرد؟ سلام میشه فقط نون سنگین میشه
رسپی و عکس از خانم نجمه السادات شریعتمداری
مطالب مرتبط :
یک رسپی عالی برای طرز تهیه نان ترد
ارسال پاسخ