امروز شما رو با یک نان فوق العاده خوش بافت با پخت راحت و سریع می خوام آشنا کنم. شما از این نان هم می تونید برای صبحانه و عصرانه وعده بسیار خوشمزه ای داشته باشید و هم می تونید با تغییر مواد میانیش وعده ای پر از مواد خوشمزه برای ناهار آماده کنید. اگر برای صبحانه و یا عصرانه خواستین بهتره که از مرباهایی که در خانه دارید داخل نان رو پر کنید و اگر برای وعده های دیگه خواستین استفاده کنید می توانید از مواد ماکارونی استفاده کنید.
طرز تهیه نان پواچا
خمیر مایه 10گرم یا یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک یک ونیم قاشق مرباخوری
شکر 1قاشق مرباخوری
روغن مایع نصف لیوان
آب ولرم 1پیمانه
شیر پر چرب1پیمانه
تخم مرغ دو عدد سفیده برای داخل خمیر وزرده برای رومال نان
کنجد مقداری برای روی نان
طرز تهیه نان پواچا بسیار لذیذ
ابتدا آب ولرم رو با شکر مخلوط کنید ومایه خمیر رو اضافه کنید ولی هم نزید بزارید تا 10دقیقه بمونه تا ور بیاد.
بعد یک عدد تخم مرغ کامل ویک سفیده ونمک وروغن وشیر رو اضافه کنید به مایع خمیر ومخلوط کنید وکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبه آماده بشه خمیر رو حسابی ورز بدید تا یکدست بشه البته آرد زیادی نباید بخوردش بدید چون جنس آردها متفاوته من اندازه دقیق ندادم پس کم کم آرد رو اضافه کنید.
حالا روی ظرف رو بپوشونید وبزارید جای گرم به مدت 1ساعت تا حسابی پف کنه وعمل بیاد.
بعد چونه های مساوی از خمیر بگیرید ووسط خمیر رو کمی سس کچاپ مالیدم بعد مقداری سوسیس ،قارچ،فلفل،پنیر چدار،فلفل سبز وزیتون یا بدلخواه میتونید موادش رو
تغییر بدید ، و روش رو زرده رومال کردم و کنجد پاشیدم و با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی داره در فر 180 درجه به مدت تقریبی 30 دقیقه ودر آخر هم کمی گریل رو
روشن کنید تا روشون خوشرنگ وطلایی بشه حتما داخل فر از کاسه آب استفاده بشه تا نونها رطوبتشون حفظ بشه.
این نون بافت لطیف وفوق العاده ای داره.
اگر برای میان وعده ها می خواید از نان پواچا استفاده کنید بهتره که مواد میانیش رو مربای توت فرنگی و یا هر مربای دلخواه دیگه و یا شکلات کاکوئ پر کنید و از مغز ها هم می تونید برای خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
1دیدگاه