طرز تهیه پیتزا قلبی : یکی از غذاهایی که امروزه خیلی طرفدار داره پیتزا هست که میشه اونو بهش کل های مختلف درست کرد، در این آموزش طرز پیتزا قلبی رو میخوام بهتون آموزش بدم من در این آموزش از سوسیس کالباس خانگی استفاده کردم. در ضمن حتما تصاویر مراحل تهیه این پیتزای خوشمزه هم قرار داده شده
[accordion]مطالب مرتبط : طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه[/accordion]
مواد لازم برای تهیه پیتزا قلبی
در زیر تمامی موادی که برای تهیه این پیتزا خوشمزه لازم دارید اعم از نونش و مواد داخل رو آوردم
مواد خمیر پیتزا
تخم مرغ یک عدد
کره نرم ۵۰ گرم
مایه خمیر یک قاشق سوپ خوری
نمک یک قاشق مربا خوری
شکر یک قاشق چای خوری
ارد چهار تا پنج لیوان بستگی به اب خور اردتون داره
شیر یک لیوان
اب گرم یک دوم لیوان
مواد تاپینگ :
سوسیس و کالباس خرد شده
گوشت چرخکرده و پیاز تفت خورده
فلفل دلمه رنگی
قارچ اسلایس شده
سس کف پیتزا دستساز یا ترکیب کچاپ وخردل دیژون
پنیر پیتزا و گودا
یا پنیر دانمارکی کاله
اورگانو یا اویشن نمک و پاپریکا فلفل سیاه و قرمز
طرز تهیه خمیر پیتزا قلبی
آب گرم در حدی که انگشت نسوزه رو با نصف لیوان آب و شکر مخلوط در پوش گذاشته تا مایه خمیر عمل بیاد و سپس شروع میکنیم به الک کردن آرد ، آرد رو سه بار الک کنید (از ارد همه کاره یا ارد نون فانتزی استفاده کنید) حالا داخل کاسه بزرگی شیر ولرم و تخم مرغ رو با چنگال بزنید نمک رو اضافه کنید مایه خمیر عمل آمده رو اضافه کنید حدود دو لیوان آرد اصافه کنید خوب آرد رو با مواد مخلوط کنید کره نرم رو اضافه کنید بقیه ارد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه
خمیر رو جمع کرده روی سطح کار آرد پاشی قرار میدیم و شروع به ورز دادن میکنیم و بقیه ارد رو کم کم به خورد میدیم ، امکان داره ارد کمتر یا بیشتری ببره حواستون باشه ارد زیادی خمیر رو سنگین میکنه در نتیجه خمیر خوبی بدست نمیارین، خمیر رو حدود ده دقیقه خوب ورز میدیم در حدی که دیگه به دست نچسبه و دی عین حال خمیر سبک و نرم لطیفی داشته باشیم.
خمیرو جمع به شکل توپ کرده داخل کاسه قرار میدهیم سطح خمیرو کمی چرب و روی ظرف رو پلاستیک میکشیم و با حوله ضخیم میپوشونیم، حدود یک و نیم تا دو ساعت تو دمای محیط نسبتا گرم قرار میدیم حجم خمیر بعد پایان تایم سه برابر میشه ، مراحل هواگیری و یه ورز دو دقیقه ای انجام میدیم. خمیرو چانه گیری میکنیم بسنگی به سایز پیتزاتون داره دوباره روی چانه ها رو با دستمال میپوشونیم ۱۵ دقیقه استراحت کنه
طرز تهیه پیتزا به شکل قلب
خب حالا مواد تاپینگ رو اماده میکنیم کاملا خنک و روغن گرفته باشن، من کف قالبم رو چرب نمیکنم چون خمیرم کره ایه کف قالب رو سبوس میپاشم خمیر رو با وردنه باز میکنیم کاتر قلب میزیم به دو تا قلب نیاز داریم خمیر زیرین رو داخل سینی میزاریم از ترکیب سسها کف خمیر میمالیم .
پنیر میریزیم مواد تاپینگ در اخر اورگانو و پاپریکا و فلفل قرمز و کمی سیاه خمیر رویی را روی مواد و خمیر زیرین میزاریم به انگشت دور تا دور رو بهم فیکس میکنیم با چنگال طرح دوخت میدیم
سینی رو داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا بستگی به حرارت فرتون داره پخت میکنیم در بعد ده دقیقه حرارت بالا رو هم روشن میکنیم تا سطح نان هم طلایی بشه، توجه داشته باشین سوسیس کالباسها صد درصد گوشت هستن ینی کااملا سالم و خوشمزه ، به جرااات میتونم بگم یکی از بهترین پیتزاهایی میشه که تابحال هیجا نخوردین
مطالب مرتبط:
فرق بین پیتزا ایتالیایی و پیتزا آمریکایی
ارسال پاسخ