غذا

طرز تهیه پیتزا کالزونه مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی
222بازدید

طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی : یکی دیگه از پیتزاهای ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار پیتزا کازونه هست که هم خوشمزس و هم شکل خوبی داره که گزینه مناسبی برای مهمونی ها و دورهمی ها هست که میتونید خیلی راحت تو خونه درست کنید. پس با ما همراه باشید و این خوشمزه دوست داشتنی رو مرحله به مرحله درست کنیم.

مواد لازم برای پیتزا کالزونه

پودر مایه خمیر یک قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذا خوری نمک یک قاشق چای خوری آرد نون فانتزی به میزان لازم
آب گرم در حدی که انگشت نسوزه ولی گرما رو حس کنه یک چهارم لیوان برای اماده سازی مایه خمیر
شیر ولرم یک دوم لیوان
اب یک دوم لیوان
روغن یا کره دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه پیتزا کالزونه مرحله به مرحله

خب برای شروع کار ابتدا باید خمیر رو آماده کنیم، مایه خمیر و شکر و آب گرم (درحدی که انگشت نسوزد ولی گرما رو حس کند) رو مخلوط میکنیم حدود یک دقیقه بمونه تا پف کنه سپس داخل کاسه بزرگ همه مواد رو به جز آرد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ,آرد رو الک کرده کم کم و به تناوب اضافه کرده تا خمیر جمع بشه حالا نوبت کره یا روغن هست که اضافه کنیم، بعد خمیر رو به میز کار انتقال دهید به کمک دست کاملا ورز بدید حدود ده دقیقه این کار رو انجام بدین .

توجه کنید که آرد رو در حدی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه و در عین حال خمیر لطیفی به دست بیاد خمیرو چونه کنید داخل کاسه بزرگی سه برابر حجم خمیر قرار دهید روی خمیرو با کره یا روغن چرب کنید، روی کاسه رو با سلفون بپوشونید روی کاسه رو هم پارچه یا حوله بپیچید تو محیط آشپزخانه قرار بدید حدود دو ساعت تا خمیر به ااصطلاح ور بیاد.

مراحل آماده سازی پیتزا کالزونه

خمیر بعد اینکه استراحتش گذشت کف میز کارتون رو ارد پاشی کنید خمیر رو چونه گیری کنید، چونه هارو روی میز کار با وردنه پهن کنید سطح خمیرو سس بزنید من از سس ناپولی(ایتالی) استفاده کردم، از ترکیب سس گوجه چیلی و خردل هم میتونید استفاده کنید.

پهن کردن خمیر پیتزا کالزونه
پهن کردن خمیر پیتزا کالزونه

یا از هر سس دیگه ای مث پستو ، سزار یا هر سسی دوس داشتید استفاده کنید

اگه پیتزا تخت درست میکنید کل سطح خمیر پنیررمواد پیتزا به دلخواه دوباره پنیر میره داخل فر ، من چون کلزونه درست کردم نیمی از خمیرو پنیرو مواد ریختم چون لایه بعدی خمیر روش برمیگرده ، مواد میانی هم سلیقه ایه متناسب با سستون ، مواد میانی من از مایه گوشتی و قارچ و سوسیس کالباس دستساز خودم استفاده کردم ، فقط توجه داشته باشید مایه گوشتی خشک و اصلا روغن نداشته باشه سبزیجات هم همینطور اب نداشته باشند.

زدن سس روی خمیر
زدن سس روی خمیر
ریختن مواد پیتزا کازونه روی خمیر
ریختن مواد پیتزا کازونه روی خمیر

خمیر رو که برگردونیم دورشو چین میدیم بهتره روشو بپوشونین ده دقیقه استراحت بدین بعد روشو با زرده و شیر رومال بزنین کمی کالباس رنده شده و فلفل دلمه و پنیر روش بپاشین میره داخل فر طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه در اخر کمی زیر گریل قرار بدید.

شکل دهی و بستن خمیر
شکل دهی و بستن خمیر
پیتزا کازونه ایتالیایی
پیتزا کازونه ایتالیایی
مطالب مرتبط :

تهیه املت ایتالیایی فریتاتا

طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر ایتالیایی

فرق بین پیتزا ایتالیایی و پیتزا آمریکایی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ