آشپزیکیک

طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل

طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل
طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل
440بازدید

طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل : یک چیز کیک خوشمزه که خیلی راحت تو دهنتون آب میشه و دوست دارید که چند تیکه بیشتر بخورید. چیز کیک گلابی و زنجبیل بسیار برای چای و یا قهوه مناسب هست و یتونید کنار این نوشیدنی ها میل کنید. در ادامه یک رسپی بسیار عالی از این چیز کیک رو براتون آماده کردم که حتما مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل

بخاطر اینکه ما میخواهیم در چند لایه این چیز کیک رو درست کنیم مواد هر لایه رو جداگانه مینویسم

طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل
طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل

برای لایه اول:
75 گرم کره نرم
30 گرم پودر قند
1 تخم مرغ
30 گرم پودر بادام
150 گرم آرد
1 پنس نمک
40 گرم کره آب شده


برای فیلینگ پنیری:
400 گرم پنیر خامه ای
90 گرم پودر قند
1 زرده تخم مرغ
2 تخم مرغ
1ونیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
55 میلی لیتر خامه پرچرب


برای تاپینگ:
120 میلی لیتر خامه پرچرب
15 گرم پودر قند
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده ریز


برای گلابی پخته:
3 گلابی متوسط، بدون دانه و پوست کنده
700 میلی لیتر آب
180 گرم شکر
1 چوب دارچین
2 دانه هل، خرد شده
1 گل میخک یا بادیان ختایی

طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل

برای لایه اول، کره و 30 گرم پودر قند رو خوب مخلوط کنید تا رنگش روشن شه و خامه ای شه، تخم مرغ و پودر بادام رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر آرد و نمک رو الک کنین و مخلوط کنین تا مخلوط شن، زیاد نه.بعد مخلوط رو روی دو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، پخش کنین، 30 دقیقه بزارین یخچال، بعد دربیارین و در فر گرم شده 175 درجه بزارین، 15-18 دقیقه بپزن تا گوشه هاشون قهوه ای طلایی شه.بعد ازینکه کاملا سرد شدن، خرد کنین و داخل مخلوط کن، پودر کنین، حالا 40 گرم کره رو اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط رو داخل قالب 18 سانتیمتری فشار بدین. بعد بزارین کنار.

برای فیلینگ پنیری، پنیر و پودر قند رو 5 دقیقه با همزن بزنین، تخم مرغ ها و زرده رو اضافه کنید و بزنین وانیل رو اضافه کنید، خامه رو اضافه کنید و بزنین، مخلوط رو روی لایه اول بریزین و در فر گرم شده 130 درجه 1 ساعت و 15 دقیقه بپزین.

فر رو خاموش کنید و داخل فر، 15 دقیقه بزارین سرد شه، بعد دربیارین روی سیم کاملا سرد شه.

طرز تهیه تاپینگ

برای تاپینگ، خامه و شکر رو فرم بدین، وانیل رو اضافه کنید، زنجبیل هم اضافه کنید و مخلوط کنین.

برای گلابیها، آب و شکر، چوب دارچین، گل میخک ستاره ای و هل ها رو در قابلمه سس مخلوط کنین، بجوشونین، گلابیهارو داخلش بندازین، حرارت رو کم کنین و 30 دقیقه بپزین بعد از روی حرارت بردارید و 1 ساعت بزارین داخل شربت بمونن.

چیز کیک رو از قالب دربیارین،روی ظرف سرو بزارین و روش تاپینگ رو بدین و گلابی هارو روش بچینین یا کنارش،گلابیها درسته هستن پس از پایینشون دانه هاشونو کلا خارج کنین. اون پر هم کارامله که نازک از بالا ذیخته شده تا تا برسه سرد و سفت و نازک شه.

طرز تهیه پیز کیک گلابی و زنجبیل
طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل

نکته: گلابیهارو یک روز قبل درست کنین.

ارسال پاسخ