طرز تهیه کاپ کیک انجیر : فصل تابستان هست و میوه های تابستانی ، میشه از این میوه ها در درست کردن کیک و سایر شیرینی ها استفاده کنیم براتون یک کاپ کیک فوق العاده عالی با انجیر آماده کردم که تو خونه ما کلی طرفدار پیدا کرده و پایه ثابت عصرونه های ما شده ما آموزش های زیادی از کاپ کیک براتون در سایت قرار دادیم ولی این یک چیز دیگس پس با من همراه باشید تا این خوشمزه رو درست کنیم.
مواد لازم برای کاپ کیک انجیر
آرد سفید سه صفر۱۳۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
کره نرم همدمای محیط۶۰گرم
شکر ۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
ماست یونانی۱/۲پیمانه(هر نوع ماست ساده که شل نباشه میتونید استفاده کنید)
عصاره وانیل۱/۲قاشق چای خوری(از وانیل پودری هم میتونید استفاده کنید)
رنده پوست لیمو قسمت زرد یا سبز رنگ۱/۲ قاشق چای خوری
انجیر تازه به میزان لازم(انجیر رسیده ولی سفت باشه)
طرز تهیه کاپ کیک انجیر مرحله به مرحله
خب برای شروع ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و بذارین کنار سپس کره و شکر رو با همزن بزنید تا سبک و پفکی بشه بعد تخم مرغ اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید وانیل و رنده پوست لیمو بریزید و به هم بزنید.یک سوم از آرد بریزید و مخلوط کنید.نصف ماست بریزید و مخلوط کنید.یک سوم آرد و مخلوط و سپس بقیه ماست و مخلوط و در آخر بقیه آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر سفت اما یکدستی بوجود بیاد.
کپسولهای کاپ کیک رو داخل قالب بذارین حالا خمیر کیک رو بریزین داخلش (من با کمک قیف اینکار رو انجام دادم) بطوری که دو سوم از کپسول پر بشه روش یه برش انجیر تازه قرار بدین و سپس در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه قرار بدین.بیرون بیارین روی توری فلزی قرار بدین و پس از اینکه کاملا خنک شد روش پودر قند یا پودر پسته بپاشید.
این کیک عطر و طعم بینظیری داره.عطر لیمو و طعم انجیر بسیار دلچسبه.از بافت کیک بگم که فوق العاده پوک و سبکه.امیدوارم که درست کنید و از خوردنش توی این عصرهای تابستونی در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
نکات مهم
– با این میزان مواد حدود ۱۲ کاپ کیک کوچک خواهید داشت.
– میتونید کیک رو یکجا در قالب بیست سانت که چرب و آردپاشی شده درست کنید.
رسپی و عکس از نجمه السادات شریعتمداری
1دیدگاه