طرز تهیه کوفته بلغور ترکیه ای : سلام دوستای عزیزم یه پیش غذای خوشمزه ترکی آوردم براتون🤗 این کوفته از کوفته های معروف ترکیه ست که با سس مخصوصش خیلی خوشمزه میشه که اسم دیگش کوفته فلاح ترکیه هست. اگر دنبال یک پیش غذای ترکیه ای هستید حتما این کوفته بلغور رو امتحان کنید که فوق العادس راستی یک ویدیو از مراحل تهیه این خوشمزه آماده کردم که انتهای مطلب اونو نگاه کنید.
مواد لازم برای کوفته بلغور ترکیه ای
بلغور ریز ۱ لیوان
آب جوش ۱ لیوان
آرد سمولینا نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
رب ۱قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو تازه ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳ قاشق غذا خوری
مراحل طرز تهیه کوفته بلغور
بلغور رو درون یک کاسه ریخته و آب جوش رو اضافه کرده و هم زده وکنار بگذارید بمدت نیم ساعت تا آب جذبش بشه و حجیم شه. با قاشق ذرات بلغور رو از هم جدا کرده و نمک وتخم مرغ و آرد سمولینا وآرد سفید و رب و پودر پاپریکا و لیمو ترش رو بهش اضافه وبا دست حدود ده دقیقه ورز دهید(ورز دادن مواد یکی از نکات مهم تهیه این کوفته ست).
بعد مطابق تصویر از مواد به اندازه یک اسکوپ بردارید و با دست مرطوب گرد کنید و با یک وسیله ته گرد مرکز کوفته رو فشار داده و گود کنید.
و داخل یک قابلمه آب رو جوش آورده و کوفته ها رو بریزید و بزارید ۲۰ دقیقه جوش بخوره.
مواد لازم برای سس کوفته فلاح ترکیه
روغن نصف لیوان
رب ۵ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
پودر سیر یا یک حبه سیر رنده شده نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل تند نصف قاشق چای خوری
تخم گشنیز نصف قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
گشنیز تازه خرد شده ۶ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سس کوفته بلغور ترکیه ای
تابه رو روی حرارت بزارید و روغن و تمام مواد ذکر شده غیر از گشنیز رو اضافه وهم زده و بزارید پنج دقیقه سرخ شه و بعد ۳ قاشق غذا خوری آب اضافه وده دقیقه اجازه دهید بجوشه ودر آخر گشنیز رو بیافزایید و کوفته ها رو که آبکش کردید بریزید داخل سس و هم بزنید تا تمام کوفته ها آغشته به سس شن وداخل ظرف سرو ریخته و با گشنیز تازه و ماست چکیده سرو کنید .
ویدیو طرز تهیه کوفته بلغوره ترکیه ای
یک پیش غذای خوشمزه و مقویه
ارسال پاسخ