کیک شکلاتی خیس با روکش گاناش : یکی از پر طرفدار ترین کیک هایی که میشه درست کرد کیک شکلاتی خیس هست، کیک خیس نوعی کیک با بافتی نرم هستش که وقت در دهن گذاشته نیه خیلی زود آب میشه کیکی هست که خیلی آسون و راحت میشه تو خونه درستش کرد پس با ما همرا باشید با طرز تهیه کیک شکلاتی و در آخر هم ویدیو تهیه رو که فرشته قربانی عزیز آماده کرده مشاهده میکنید.
مواد لازم برای تهیه شکلاتی خیس با روکش گاناش
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
نوتلا ۲ قاشق غذاخوری سرپر
آرد ۲ پیمانه
پودرکاکائو ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس گاناش
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای خرد شده ۱۷۰ گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس بروانی
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن هم بزنید تا پف کنه و رنگش روشن شه بترتیب روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو اضافه و باز با همزن خوب بزنید و دو قاشق سرپر نوتلا اگر نداشتید شکلات رنده شده به همان میزان بریزید وخوب مخلوط کنید .حالا یک لیوان از این مخلوط رو جدا کرده وکنار بگذارید.
آرد و بیکینگ پودر رو ۳بار از الک رد کرده وطی دو مرحله به مواد اضافه کنید با لیسک زیر و رو کنید و بعد برای اینکه یکنواخت شه و گلوله ای نداشته باشه حدود چند ثانیه با دور کند همزن بزنید کف قالب ۲۰×۲۰رو با کره خوب چرب کنید کاغذ روغنی بیاندازید و مواد کیک رو توش بریزید و داخل فر از بیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه وبه مدت ۳۰ دقیقه بزارید تا بپزه(دمای فرها باهم متفاوته بعد از ۲۵ دقیقه با سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده ست کیک رو برگردونید کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید وسطح رویی کیک اگه یکم برجسته و گنبدی بود با چاقو اون قسمت رو جدا کنید تا سطحش صاف بشه دوباره داخل قالب بزاریدبا سیخ چوبی قسمتهای مختلف کیک رو سوراخ سوراخ کنید اینکار برای جذب بهتر سسیه که قراره روش بریزیم وبعد اون یک لیوان سسی که کنار گذاشته بودیم قبلش رو حرارت ملایم گاز میزاریم ومدام با همزن دستی هم بزنید تا گرم بشه.چون تخم مرغ خام داره اینکارو میکنیم از اطراف حباب زد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک شه و اونو روی کیک داغ بریزید.
برای مطالعه مشکلات پخت کیک به این مطلب مراجعه کنید.
طرز تهیه گاناش کیک شکلاتی خیس
برای گاناش هم خامه صبحانه رو داخل یک قابلمه کوچک ریخته و هم زده روی حرارت ملایم از اطراف شروع کرد به حباب زدن اونو از روی حرارت بردارید وشکلات خرد شده رو داخلش بریزید و هم بزنید تا روان شه و اونو روی کیکتون بریزید داخل یخچال بزارید خنک که شد نوش جان کنید .من یکمی هم گاناش سفید درست کردم روش خط انداختم طرز تهیه گاناش سفیدم به همین صورته فقط باید شکلات شیری سفید بریزید.
نکته: در تهیه کیک خیس هرگز جوش شیرین را جایگزین بیکینگ پودر نکنید برای اینکه رنگ کاکائو خودشو نشون بده نیاز به بیکینگ پودر دارد
نکته: سس شکلاتی رو که کنار گذاشتید تا زمانی که کیک داخل فره اونو همونطور که گفتم حرارت بدید تا بعد از بیرون اومدن کیک از فر زمان برای خنک شدن داشته باشه و باید کیک وقتی داغه و تازه از فر بیرون اومده سس روش بریزید(پس چی شد؟کیک داغ و سس خنک)
ویدیو طرز تهیه کیک شکلاتی خیس بروانی
رسپی از فرشته قربانی
ارسال پاسخ