طرز تهیه کیک هویج و گردو با بافتی بی نظیر و فیلم آموزشی

طرز تهیه کیک هویج و گردو
طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گردو : یکی از زیباترین و خوشمزه ترین تفریح های توی خونه میتونه پخت کیک باشه شما میتونید با میوه های مختلف در طعم های گوناگون کیک های مختلفی درست کنید اگر خاطرتون باشه بهتون نحوه درست کردن کیک هویج بدون تخم مرغ و همچنین کاپ کیک هویج رو آموزش دادیم ولی در این مطلب میخوام بهتون یک کیک بسایر خوشمزه با رسپی که خودم امتحان کردم آموزش بدم راستی ویدیو که در انتهای مطلب قرار دادم هم مشاهده کنید پس بریم سراغ درست کردن این خوشمزه دوست داشتنی

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو

این کیک جزو کیک هایی هست که مواد اولیه طولانی داره پس حتما یاداشت کنید.

آرد سفید الک شده 2 و نیم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد هم دمای محیط
شیر ۱/۲پیمانه هم دمای محیط
ماست۱/۲پیمانه هم دمای محیط
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری، وانیل ۱قاشق مربا خوری، جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری
هویج رنده شده ۱و نیم پیمانه
گردو خرد شده ۲/۳ پیمانه
سایز قالب میان تهی ۲۴ سانتی متر

بنر گل من و تو

طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه

برای شروع ابتدا فر را در حرارت فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم بشه مدت زمان پخت ۱ساعت می باشد که کاملا بستگی به دمای فر شما داره بعد ۴۵ دقیقه با خلال چوبی تست کنید اگر خلال تمیز بیرون اومد کافیه و اگر مواد بهش چسبید تایم بدید تا بپزه حتی از ۱ساعتم بیشتر

حالا که نکته ها رو خوندید ابتدا مواد خشک : آرد، بیکینگ پودر، وانیل، جوش شیرین، پودر دارچین را با هم مخلوط و کنار بذارید سپس تخم مرغها رو با همزن بزنید تا کف کنه و بعد شکر را اضافه کرده و  ۵دقیقه بزنید تا سفید و حجیم و کشدار شود حالا روغن را اضافه کنید و چند ثانیه دیگر بزنید و در آخر هم ماست و شیر را اضافه کنید و مجددا به مدت ۱ دقیقه بزنید.

حالا آرد را بریزید، با لیسک مخلوط کرده و سپس با دور کند همزن درحد مخلوط و یکدست شدن بزنید. در این مرحله هویج و گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (یادتون باشه از یک جهت مخلوط کنید)
قالب را ۳بار به سطح کار بکوبید و روش در صورت دلخواه گردو بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱ساعت بپزید.

کیک هویج و گردو
کیک هویج و گردو

ویدیو طرز تهیه کیک هویج و گردو

نکته پخت کیک هویج و گردو

  1. هویج رو رنده درشت بزنید و وقتی پیمانه رو پر کردید اونو فشار ندید و فشرده نکنید .
  2. قالب بهتره میان تهی باشه
  3. جوش شیرین رو حذف نکنید.
  4. کیک رو که از قالب جدا کردید اجازه بدید خنک خنک شه بعد برش بزنید.
  5. من روی کیک را با هویج که تراش دادم تزیین کردم.
مطالب مرتبط :

طرز تهیه کیک هویچ و گردو برای نوزاد

طرز تهیه بانت کیک موز و سیب با سس کاراملی

طرز تهیه کاپ کیک انجیر فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله