آشپزیکیک

طرز تهیه کیک کاراملی بادام زمینی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک کاراملی بادام زمینی
طرز تهیه کیک کاراملی بادام زمینی
661بازدید

طرز تهیه کیک کاراملی بادام زمینی: هستند کسانی که به کارامل و بادام زمینی علاقه دارند که میشه این دوتا رو با هم در یک کی خوشمزه ترکیب کرد و به یک طعم بسیار جذاب و خوشمزه رسید. در این مطلب قصد دارم یک کیک خوشمزه که از پیج ترکی ترجمه شده رو براتون قرار بدم امیدوارم که خوشتون بیاد.

مواد لازم برای کیک کاراملی بادام زمینی

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای خیس کردن:

1.5لیوان آب ولرم
1 قاشق غذاخوری نسکافه
1 قاشق غذاخوری شکر

برای گاناش:

1قوطی خامه مایع 200 میلی(یا خامه صبحانه)
100 گرم شکلات شیری
100 گرم شکلات تلخ
برای سس کارامل:
1 لیوان شکر
100 گرم کره
1 قوطی خامه مایع (یا خامه صبحانه)
250 گرم بادام زمینی (1.5 لیوان)

طرز تهیه کیک کاراملی بادام زمینی

تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه هم بزنید تا کف کند. سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 32×23 چرب شده و آرد پاشی شده بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید.(20 دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) بعد از پخت کنار بذارید سرد شود.

برای خیس کردن کیک ، آب ، نسکافه و شکر را هم بزنید و روی تمام قسمتهای کیک بریزید.

برای گاناش خامه را گرم کنید (نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و روی کیک خیس بمالید.

برای سس کارامل شکر را داخل ماهیتابه تفلون بریزید و روی اجاق با شعله کم بدون استفاده از قاشق و با تکان دادن ماهیتابه تا وقتی که رنگ شکر تغییر کند و آب شود و بدون اینکه شکر بسوزد گرم کنید(در مراحل آخر که شکر آب میشود قسمتی از شکر به شکل گلوله گلوله میماند میتوانید با قاشق چوبی له کنید و هم بزنید). سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بجوشد. در این مرحله شکر سفت میشود باز هم به همان شکل با تکان دادن ماهیتابه شکر را هم زده آب کنید(یا با قاشق هم بزنید). کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و اجاق را خاموش کنید. در آخر بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ولرم شدن روی کیک بریزید.

کیک کاراملی بادام زمینی
کیک کاراملی بادام زمینی

مطالب مرتبط :

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه کوکی با تم یلدایی

طرز تهیه پودینگ زبرا فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کاپ مرغ و پنیر فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه تاتلی کیوی یک دسر خوشمزه

طرز تهیه نان شیر پفکی و خوشمزه

طرز تهیه کیک فنجونی بدون نیاز به فر

ترجمه از : turkyemekler

ارسال پاسخ