طرز تهیه گوزلمه ارومیه : یکی از غذاهای محلی ارومیه که خیلی راحت و آسون درست میشه همونجور که از اسمش مشخصه یعنی انتظار برای آماده شدنش نکش،اگر شما هم دنبال یک غذای سنتی خوشمزه و آسون هستید حتما گؤزلمه را درست کنید. راستی ویدیو مراحل تهیه رو در انتهای مطلب میتونید مشاهده کنید.
مواد لازم برای گؤزلمه ارومیه
مواد لازمی که در زیر مشاهده میکنید برای 4 نفر هست
مشات چکیده 3 پیمانه که بسته به تعداد نفراتی که میخواهید درست کنید متفاوت است
سیر له شده 5 حبه (اگر سیر دوست ندارید میتونید تا 2 عدد کاهش بدید ولی حذف نکنید)
کره یا روغن محلی برای سرخ کردن تخم مرغ ها ولی اصلا از روغن کارخانه 🙂 استفاده نکنید
تخم مرغ محلی 4 عدد
آب نصف فنجان
زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه گوزلمه ارومیه
خب بریم سراغ درست کردنش که خیلی راحته ، ماست چکیده رو رو گاز تند تند هم میزنیم،شعله ی گاز نه زیاد و نه زیاد کم باشه در حد معمولی چون ماست میبره نباید ماست بجوشه و وقتی(انگشتتو دیشلمخ کرد یعنی انگشتتو گاز گرفت😀) برش میداریم و سپس تخم مرغارو هم با روغن حیوانی میپزیم و میزاریم سفت بشه و بعد دوتاش از رو گاز برمیداریم و میاریم سر سفره دیدید چقدر زود آماده شد؟
سیر رو کمی با زردچوبه تفت بدید خب حالا یک ملاقه ماست میریزیم تو کاسه و روش تخم مرغ و روی اون از سیر فراوان و زردچوبه(یه خورده) که تفت دادیم میریزیم. مثل آبگوشت تلیت تریت میکنیم و با نون میخوریم. نوش جونتون بشه
ویدیو طرز تهیه گوزلمه ارومیه
- اگر سیر رو با تخم مرغ سرخ کنید بوی اون کمتر خواهد شد.
- ماست نباید زیاد زده بشه و آبکی بشه
- هم میتونید با نون سرو کنید و هم میتونید تیلیت کنید و میل کنید.
ارومیه قلب آذربایجان ☑️
گوزلمه در زبان ترکی اورمیه به معنی ( منتظر نشو ) از غذاهای سنتی و ترکی شهر اورمیه محسوب میشه واقعا خوشمزه هستش.
یاشاسین اورمیه ☑️
یاشاسین آذربایجان ☑️
یاشاسین ارومیه 😍
یاشاسین آذربایجان 😍
چوخ گوزل