خوشمزه ترین غذا با گوشت خورشتی، رسپی انواع غذا با گوشت تکه ای در خانه

معرفی و رسپی بهترین غذاها با گوشت خورشتی که میشه به راحتی در خانه درست کرد رو در ادامه میتونید بخونید

غذا با گوشت خورشتی
غذا با گوشت خورشتی

معرفی انواع غذا با گوشت خورشتی (غذا با گوشت تکه ای) : شاید بخواهید با تکه های گوشت که برای خورشت تهیه کردید غذای خوشمزه درست کنید، تکه های کوچک و یکدست که هر کدبانویی با توجه به سلیقه و روش خود آن را تهیه کرده و برای انواع خورشت های خوشمزه ایرانی استفاده می کند.
در واقع طعم های بی نظیر و بهشتی خورشت های جا افتاده مادران را مدیون این قطعه های کوچک  هستیم. اما جالب است بدانید علاوه بر مصارف متداول و همیشگی که برای گوشت خورشتی سراغ دارید غذاهای جالب دیگری هم وجود دارند که با استفاده از گوشت خورشتی تهیه می شوند. اگر به دنبال رسپی خاص و متفاوت هستید پس حتما در ادامه با ما همراه باشید. راستی در مطلب دیگه غذا با گوشت چرخ کرده و غذای نونی بدون گوشت رو بهتون معرفی کردیم که حتما مطالعه کنید.

اسکندر کباب غذا با گوشت خورشتی
اسکندر کباب غذا با گوشت خورشتی

اسکندر کباب مهمان ترکیه ای خانه شما

اسکندر کباب تا حدودی شبیه دونر کباب است و با سس مخصوص و نان پیده  یا بربری و ماست سرو می شود. که میتونید با گوشت خورشتی توی خونه به راحتی درست کنید که در ادامه هم نحوه درست کردن و هم مواد لازم رو براتون قرار دادم.
مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب

  • گوشت راسته گوساله یا گوسفند 500 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1حبه
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نان بربری 1عدد
  • ماست چکیده به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم سرکه و کره به میزان لازم

طرز تهیه اسکندر کباب غذا با گوشت تکه ای

ابتدا گوشت را به ورقه های نازک برش داده و بکوبید سپس به قطعه های کوچک خرد کنید. سپس پیاز را رنده کرده آب آن را بگیرید و نمک و فلفل و روغن زیتون را به آب پیاز اضافه کنید. حالا این ترکیب را به گوشت افزوده به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
برای تهیه سس مخصوص ابتدا کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته سپس سیر رنده شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا خامی آن گرقته شود. کمی سرکه به همراه 1 لیوان آب به آن اضافه کرده شعله را کم کنید تا سس شما جا بیفتد.
در این مرحله نان هارا به ابعاد کوچک تقسیم کرده روی سینی فر چرب شده بریزید و در فر که با دمای 180 درجه گرم شده است به مدت حدود 3 دقیقه قرار دهید.
در این حین تکه های گوشت که به خوبی در آب پیاز استراحت نموده را درون ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید. دقت کنید حرارت بالا باشد تا به اصطلاح آب نیندازد.
در نهایت در ظرفی یک لایه نان ریخته سپس گوشت هارا روی آن ریخته سس مخصوص را به آن اضافه نمایید و روی آن کره بریزید. اسکندر کباب را حتما به این ترتیب و همراه با ماست چکیده سرو نمایید و نوش جان کنید.

بنر گل من و تو
کباب ترش گیلانی غذا با گوشت تکه ای
کباب ترش گیلانی غذا با گوشت تکه ای

کباب ترش غذای سنتی گیلان غذا با گوشت خورشتی

کباب ترش یک گزینه بسیار متفاوت و غذای محلی خطه گیلان است که از ترکیب شگفت انگیز گوشت خورشتی به همراه رب انار و گردو و سبزی محلی تهیه می شود. توی لیست غذاهای ایرانی دیدید که گیلان بیشترین تنوع غذایی رو در ایران داره

  • گوشت راسته گوساله یا گوسفند 350 گرم
  • گردو 50گرم
  • رب انار 1 الی 2 قاشق
  • پیاز 1 عدد
  • چوچاق و جعفری 2 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • چوچاخ: سبزی محلی بسیار خوش عطر

طرز تهیه کباب ترش گیلانی

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب خورشت خرد کنید. پیاز را رنده کرده چوچاق و جعفری به همراه گردو و رب انار  را به آن اضافه نمایید. گوشت را به ترکیب فوق افزوده ان را به مدت 12 الی 24 ساعت در یخچال استراحت دهید.
دقت کنید تنها موردی که در این مرحله به گوشت اضافه نمی شود نمک است زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود. نمک را در انتها و هنگام کباب کردن گوشت اضافه می کنیم. بعداز اینکه گوشت های خرد شده به خوبی استراحت کردند آنهارا سیخ زده روی ذغال کباب می کنیم. دقت کنید پیاز هارا جدا کرده و همراه گوشت کباب نکنید.

خوراک گوشت و رشته غذای خوشمزه و عالی

برخلاف تصور رایج برخواسته از نام این غذا با اسپاگتی تهیه می شود نه با رشته. در واقع این خوراک خوش طعم ترکیبی از گوشت و سبزیجات به همراه اسپاگتی می باشد.

  • گوشت راسته گوساله یا گوسفند 300 گرم
  • اسپاگتی200 گرم
  • لوبیا سبز 100 گرم
  • ذرت 100 گرم
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک فلفل و روغن به میزان لازم
  • کلم بروکلی در صورت تمایل 100 گرم

طرز تهیه خوراک گوشت رشته یک غذا با گوشت تکه ای

ابتدا اسپاگتی را آماده کنید. در ظرفی آب ریخته اجازه دهید به جوش آید سپس اسپاگتی را به همراه نمک و روغن اضافه کرده وقتی پخت آن را آبکش کنید.
حالا گوشت را به قطعات خورشتی تقسیم کرده درون ماهیتابه به همراه کمی روغن سرخ کنید. حالا پیاز را خلالی خرد کرده به آن اضافه نمایید. لوبیا سبز و ذرت را جداگانه پخته به مواد اضافه نمایید.
حالا گوجه را رنده کرده به مواد اضافه کنید و اجازه دهید آب آن گرفته شده سس شما جا بیفتد. سپس اسپاگتی آبکش کرده را به آن اضافه نمایید. می توانید اسپاگتی را در مرحله آخر پخت مستقیم از روی حرارت به سس اضافه کرده و آن را آبکش نکنید. در صورت دلخواه کلم بروکلی یا حتی سبزیجات دیگر مانند قارچ را هم می توانید به مواد سس بیفزایید.

خوراک گوشت و رشته
خوراک گوشت و رشته

خوراک مجارستانی غذا با گوشت تکه ای

یک گزینه خوش مزه و متفاوت که علاوه بر سالم و مقوی بودن قابلیت این را دارد که در فریزر برای مدتی نگهداری شود و زمانی که عجله دارید و وقت کافی برای تهیه این غذا ندارید آن را از یخچال خارج کرده و در مدت کوتاهی آماده و میل نمایید.

  • فیله گوساله 750 گرم
  • سیب زمینی 200 گرم
  • پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
  • هویج خرد شده 3 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده 2 عدد
  • سیر خرد شده 3 حبه
  • آب گوشت بدون نمک یک و یک دوم فنجان
  • سرکه انگور 1 فنجان
  • نمک سه چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • آرد همه منظوره 2 قاشق غذاخوری
  • دانه های زیره 1 قاشق غذاخوری
  • آب 2 فنجان

طرز تهیه خوراک مجارستانی

گوشت و سیب زمینی را به قطعات کوچک 2الی 3 سانتی خرد کنید. گوشت هارا به سه بخش تقسیم نمایید و هر بخش را حدود 6الی7 دقیقه درون ظرف مناسب تفت دهید تا طلایی شود.
حالا گوشت های خورشتی را خارج کرده پیاز خرد شده را درون ظرف ریخته با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس آرد، فلفل قرمز و زیره و سیر را اضافه کرده و هم بزنید و سرکه را هم اضافه کنید. در این مرحله مدام مواد را هم بزنید.
حالا آب، آب گوشت و گوشت را به مواد اضافه کنید و حدود 1 الی 5/1 ساعت اجازه دهید تا به خوبی بپزد. سپس هویچ و سیب زمینی و فلفل دلمه ای را به مواد گوشتی اضافه کرده دوباره زمان دهید تا خوراک شما خوب جا بیفتد. در نهایت آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه نمایید.

خوراک به غذا با گوشت خورشتی
خوراک به غذا با گوشت خورشتی

غذا با گوشت خورشتی : خوراک به

خوراک به یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه و سالم است که از ترکیب افسانه ای به و گوشت به همراه پیاز و آلو تهیه می شود.

  • گوشت گوسفندی 400 گرم
  • به متوسط 2 عدد
  • پیاز 1 عدد آلو 15 الی20 عدد
  • کره 30 گرم شکر 1 الی 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی در صورت تمایل به میزان لازم به جای رب گوجه فرنگی می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید. یکی از این دو گطینه چاشنی مناسبی برای خوش طعم شدن این غذا است. در صورت حذف هر گزینه حتما مورد دیگر را استفاده نمایید.

طرز تهیه خوراک به در خانه

ابتدا پیاز را خرد کرده با کمی روغن سرخ کنید سپس گوشت خورشتی خرد شده را اضافه کرده و فلفل و زردچوبه را هم به مواد اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا گوشت ها طلایی شوند. سپس آب را اضفه کرده و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا به آرامی گوشت ها بپزد.
در این فاصله به ها را شسته به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. دقت نمایید اگر ریز خرد شوند ممکن است له شده و ظاهر زیبایی به غذای شما ندهند.
سپس به خرد شده را در ظرفی جدا با کره تفت دهید. بعد از این که کمی نرم شد حرارت را خاموش کرده به را به گوشت در حال پخت اضافه نمایید.
در این مرحله در قابلمه را بگذارید تا به رنگ بهتری داشته باشد. در مرحله پایانی پخت آلوهای شسته شده را اضافه کرده و سپس  نمک و رب گوجه فرنگی را هم به مواد در حال پخت اضافه نمایید. همچنین در 5دقیقه پایانی شکر را بسته به ذائقه تان اضافه کرده و اجازه دهید کمی بپزد. خوراک جذاب به آماده است. نوش جان

قیمه نثار
قیمه نثار

قیمه نثار قزوین غذای خوشمزه و دلچسب

قیمه نثار یک غذای سنتی و به شدت محبوب و متداول در مهمانی های خانواده های قزوینی است که قصد داریم روش پخت آن  را به طور مختصر با شما در میان بگذاریم.
برای پخت این غذا به گوشت گوساله یا گوسفندی که در ابعاد ریز و خورشتی خرد شده اند، برنج، خلال پسته و بادام، زرشک، خلال های پوست نارنج یا پرتقال،  پیاز و کمی کره  احتیاج داریم.

  • گوشت 300 گرم
  • پیاز 1 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • برنج سه پیمانه آب 4 لیوان
  • نمک، فلفل، زردچوبه، چوب دارچین به میزان لازم
  • هل سبز 4 عدد
  • خلال پسته، بادام، زرشک به میزان لازم
  • زعفران دم کرده و روغن به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی در خانه

ابتدا گوشت هارا به همراه پیاز تفت داده و ادویه ها شامل زردچوبه، دارچین و فلفل را اضافه می کنیم. رب را هم کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود سپس آن را به مواد اضافه می کنیم. حالا با افزودن آب اجازه می دهیم تا گوشت به خوبی بپزد. در این مرحله زعفران دم کرده و هل را هم اضافه می کنیم.
در پایان پخت نمک را اضافه کرده و دانه های هل را از سس گوشت خارج می کنیم. برنج را هم در آب جوش پخته و آبکش کرده و سپس اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.
حالا خلال پسته و بادام و زرشک را با کره تفت می دهیم. پوست پرتقال را چندبار می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود و به سایر مواد آجیلی اضافه می کنیم.
در انتها غذا را به صورت لایه لایه سرو می کنیم. یک لایه برنج، سپس گوشت پخته شده و دوباره برنج و در انتها با خلال پسته و بادام وپرتقال و زرشک آن را تزیین می کنیم.

کباب حسنی غذا با گوشت تکه ای
کباب حسنی غذا با گوشت تکه ای

کباب حسینی غذای با گوشت خورشتی فوق العاده

یک گزینه عالی برای مهمانی هایتان که بسیار لذیذ و خوش طمع بوده و به راحتی هم تهیه می شود. کافی است تکه های گوشت خورشتی را برای تهیه این غذا کنار بگذارید.

  • گوشت سردست گوسفند 1 کیلو
  • پیاز 500 گرم
  • دنبه 250 گرم
  • کره 150 گرم
  • فلفل سبز 250 گرم
  • گوجه فرنگی 500 گرم
  • نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی در صورت تمایل

طرز تهیه کباب حسینی

ابتدا تمام مواد ذکر شده در دستور شامل گوشت گوسفندی، پیاز، فلفل و دنبه را به ابعاد کوچک خرد نمایید. سیخ چوبی را برای مدتی درون آب قرار داده سپس به ان روغن بزنید. و در نهایت تمام مواد را یکی در میان سیخ کنید. به این ترتیب: گوشت، دنبه، پیاز و فلفل.
سپس سیخ هارا درون ماهیتابه رژیمی بچینید روی آ ن فلفل سیاه و دارچین  و کمی زعفران دم کرده بریزید. در آن را گذاشته شعله را کم کنید تا به اصطلاح بخار بیندازد.
در مرحله پایان پخت می توانید کمی رب گوجه فرنگی به همراه نمک را به مواد در حال پخت اضافه نمایید. البته این مورد به سلیقه شما بستگی دارد. در صورتی که تمایلی به استفاده از رب گوجه فرنگی ندارید، زعفران به تنهایی می تواند برای خوش طعم و خوش رنگ شدن کباب شما کافی باشد.

کباب بره فرانسوی غذا با گوشت خورشتی
کباب بره فرانسوی غذا با گوشت خورشتی

کباب بره فرانسوی غذا عالی با گوشت تکه ای

یک کباب خوش طعم و متفاوت که تحفه خطه فرانسه است. و می تواند برای ایجاد تنوع در میان کباب های معروف و لذیذ مورد استفاده قرار گیرد.

  • شانه یا ران بره 1 کیلو
  • سیب زمین 1 کیلو
  • پیاز چهارقاچ 2 عدد
  • گوجه فرنگی چهار
  • قاچ 3 عدد فلفل دلمه ای
  • سبز خرد شده 2 عدد
  • کره فرانسوی 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • سبزی خشک مخلوط شامل مرزنجوش، مرزه، آویشن و برگ بو به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه کباب بره فرانسوی

ابتدا گوشت را به ابعاد خورشتی خرد کرده به همراه نمک، فلفل، سبزیجات خشک و زیتون طعم دار کنید. سپس به مدت 2الی3 ساعت درون یخچال استراحت دهید. دقت کنید که در این فاصله باید گوشت هارا زیر و رو کنید تا به خوبی مزه دار شود.
در این بین سیب زمین ها را در فر بپزید و سپس آن ها را به دو قسمت تقسیم نموده به هر کدام کمی کره بزنید. گوشت های مزه دار شده را به همراه سیزیجات خرد شده شامل پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سیخ بزنید. به این ترتیب که یک عدد گوشت و یک عدد سبزیجات و دوباره گوشت.
سیخ هارا روی ذغال گذاشته و اجازه دهید به خوبی کباب شود. این کباب خوش طعم را در کنار سیب زمینی های تنوری سرو نموده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

سعی کردم تو این مطلب انواع غذا با گوشت خورشتی (غذا با گوشت تکه ای) رو بهتون آموزش بدم تا اگرنخیواهید خورشت درست کنید و میخواهید بک تنوعی در غذاهای خودتون بدید با گزینه ها آشنا بشید و در کنارش رسپی خوبی هم از هر کدوم بلد باشید. اگر شما هم نظر یا پیشنهادی برای غذاها با گوشت خورشتی دارید در بخش دیدگاه برای ما بنویسید.