طرز تهیه همبرگر کبابی : 2 رسپی عالی برای درست کردن همبرگر کبابی رژیمی در خانه آماده کردم که اولین رسپی تخم مرغ هم داره و دومی دیگه کاملا رژیمی هست، یکی از خوشمزه ترین غذاهای فست فودی همبرگر هست که من خودم عاشقشم ولی چطور میشه یک همبرگر کبابی رژیمی توی خونه درست کرد و دیگه فکر چاق شدن نبود؟ پس با من همراه باشید تا در چند حرکت شاده بهتون نحوه درست کردن اون رو آموزش بدم
راستی ما قبلا نحوه درست کردن همبرگر خانگی با سویا رو آموزش دادیم، اگر رژیم گیاه خواری دارید میتونید اون رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر کبابی
اولین همبرگر کبابی که بهتون آموزش میدم ترکیب تخم و گوشت گوساله هست. این خیلی رژیمی نیستا اگر دوست داری رژیمی درست کنی برو رسپی دوم.
- گوشت چرخ کرده باچربی متوسط 500 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز رنده شده 1 عدد
- سیر رنده شده 2 حبه
- سس کچاپ 1 قاشق سوپ خوری
- نان تست 2 عدد (کناره های نان را ببرید و در آب خیس کنید، آب آن را با فشار دادن گرفته به گوشت اضافه کنید) درصورت تمایل بجای آن نصف استکان آرد سوخاری بریزید.
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز پرک شده 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
- زیره 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه همبرگر کبابی خانگی روش اول
پیاز و سیر را رنده کنید (در غذاساز خرد نکنید و حتما رنده کنید) و همراه با مواد دیگر به گوشت اضافه کرده و سپس خوب مخلوط کنید و 5 دقیقه ورز بدید ( اگر دوست دارید میتوانید کمی جعفری هم اضافه کنید). روی ظرف سلفون بکشید و 1 تا 2 ساعت داخل یخچال نگه دارید.
سپس از یخچال بیرون آورید و شکل همبرگر درست کنید. داخل ماهیتابه دو سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و داغ کنید و همبرگرها را پشت و رو بپزید.
میتوانید همبرگرها را شکل بدید و به این شکل در فریزر نگه دارید. توی عکس زیر همبرگری که درست کردم رو میبینید.
راستی اگر دوست دارید نان همبرگر خانگی هم داشته باشید یک آموزش تصویری کامل داریم که حتما ببینید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر کبابی رژیمی
- گوشت چرخ کرده 300 گرم ( بهترین گوشت برای همبرگر مخلوطی از گوسفند و گوساله هست، اگر میخواهید رژیمی باشه گوشت شما باید کمترین چربی رو داشته باشه)
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه ای که دوست دارید
- ادویه بسته به ذائقه
نحوه درست کردن همبرگر کبابی رژیمی
برای این کار اول همه مواد که گفتیم رو با هم مخلوط کنید به نحوی که مواد از هم قابل تمایز نباشند، من پیشنهاد میکنم همبرگر ها رو درست کنید و به مدت حداقل نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا کاملا مواد به خورد هم بره و بعدش به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و با فشار اون رو گرد کنید.
در این مدت هم یک ماهی تابه رو روی حرارت قرار بدید تا کاملا گرم بشه و سپس مقدار خیلی خیلی کمی بهش روغت اضافه کنید (البته اگر میخواهید کاملا رژیمی باشه روغن رو هم نریزید) حالا همبرگر های آماده رو روی تابه قرار بدید و حرارت رو کم کنید و اجازه بدین که خوب مغز پخت بشه.
البته اگر دوست دارید همبرگر شما زغالی بشه میتونید روی زغال هم این همبرگر رو بپزید.
نظر شما در خصوص همبرگر کبابی رژیمی چیه؟ راستی یک مطلب کامل هم برای طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت داریم که نبینید از دست رفته، حتما نظر و تجربه خودتون رو در بخش دیدگاه برای ما بنویسید.
ارسال پاسخ