طرز تهیه بورک گلی و صدفی

طرز تهیه باقلوا با مغز کیکی
طرز تهیه بورک گلی و صدفی

طرز تهیه بورک گلی و صدفی : بورک نوعی خوراک خمیری هست که یکی از هوراکی های ترکیه به حساب میاد و اکثرا با استفاده از خمیر یوفکا و پیراشکی درست میشه ولی ما در این آموزش با استفاده از خمیر پرایشکی دست ساز درستش میکنیم در انتها هم میتونید مراحل پیچیدن بورک گلی رو در یک ویدیو مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه بورک گلی و صدفی

خمیر پیراشکی دستساز یا اماده
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده دو عدد
پیاز یک عدد
پنیر پیتزا یک دوم پیمانه
فلفل دلمه رنگی جمعا یک سوم پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، اویشن، پاپریکا

طرز تهیه بورک گلی و صدفی

سیب زمینی رو بپزید و همونطور داغ داغ پوره کنید بعد بزارین کااملا خنک بشه، پیاز داغ کنید گوشت و فلفل دلمه رو با پیاز خوب تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید در ظرفو بزارید تا گوشت اب پس بده و خوب بپزه و در نهایت ابش کشیده بشه سپس داخل صافی ریخته و روغن کشی کنید بزارید کاملا خنک بشه گوشت و سیب زمینی و پنیر و نمک و ادویه و سبزی رو کاملا مخلوط کنید.

بنر گل من و تو
مراحل تهیه بورک گلی و صدفی
مراحل تهیه بورک گلی و صدفی

نکته : توجه داشته باشین همونطور که گفتم موادتون کاملا باید خنک باشه و گرنه پنیر داخلش ذوب میشه و شکل خوبی نداره

داخل ظرف گود کوچکی روغن ریخته و روی حرارت ملایم بزاید تا کاملا داااغ بشه شروع به پیچیدن خمیر بکنید، مطابق عکس و فیلمی که براتون گذاشتم پیش برید. بورکها رو داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید. سپس روی حوله کاغذی بزارید تا روغنگیری بشه و داخل ظرف سرو بچینید با سس تای، چیلی و کچاپ یا انواع دیپ های خوشمزه میل کنید.نوش جااان 😋😋👌👌

تصاویر مراحل پیچیدن به شکل گل و صدف
مراحل پیچیدن بورک گل
مراحل پیچیدن بورک گل
مراحل پیچیدن بورک صدفی
مراحل پیچیدن بورک صدفی
ویدیو نحوه پیچیدن بورک گلی

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کوفته بلغور

طرز تهیه کنافه یا همون کونفه ترکیه

طرز تهیه باقلوا با مغز کیکی