طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوق العاده خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه لواشک آلو قرمز
طرز تهیه لواشک آلو قرمز

طرز تهیه لواشک آلو قرمز : یکی از لواشک های پرطرفدار که میتویند به راحتی با آلو درست کنید ، فصل تابستان و میوه های تابستانی جون میدن برای درست کردن لواشک که در این مطلی میخوام بهتون آموزش درست کردن لواشک آلو رو به همراه ویدیو براتون قرار بدم خیلی راحت میتونید توی خونه درست کنید.پس با من همراه باشید.

اگه میوه هاتون تو یخچال رو دستتون مونده دست بکارشید و لواشکش کنید بزارید داخل یخچال تا مدت طولانی موندگاری داره از ویژگی های لواشک خانگی تازه، مطمئن و تمیزه بودنش هست ، بدون نگرانی بدین بچه هاتون بخورن و لذتشو ببرن.بچه های من هر وقت از بیرون میگیرن بخدا انقدر حرص میخورم و داد و بیداد میکنم که طفلیا نصفه میندازن سطل آشغال .نمیدونم چجوریاست که هربار دل درد میگیرن خدا میدونه چجوری درست میشه .خونگیش ی چیز دیگه ست👌

مواد لازم برای تهیه لواشک آلو قرمز

آلو قرمز به اندازه دلخواه

بنر گل من و تو

شکر یا نمک به اندازه لازم

آب به اندازه لازم

نایلون به اندازه لازم

نکته : البته شما میتونید با هر میوه ای از جمله : هلو، آلبالو، شلیل، زردآلو، آلو و…. لواشک درست کنید و همچنین با ترکیب اینا هم میتونید درست کنید.ترکیب چند میوه خیلی خوشمزه ترم میشه.

طرز تهیه لواشک آلو قرمز خانگی

خب برای شروع میوه (آلو قرمز) رو خوب بشورید و داخل قابلمه بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا بجوشه و گوشت و هسته ی میوه از هم جدا شه(له شود) یک آبکش و کاسه هم سایز رو فیکس هم کنید و مایه رو توش بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا خالصی میوه بره ته و توی آبکش فقط هسته و پوست بمونه.

حالا مایع رو برگردونید داخل قابلمه بسته به ذائقه تون و ترش یا شیرین بودن میوه بهش شکر و نمک بزنید و بذارید یک ربع بجوشه و غلیط شه (هر چند دقیقه یکبار همش بزنید ته نگیره) حالا از رو حرارت بردارید و کمی که خنک شد روی سینی که نایلون فریزر انداختید بریزید و یکدست پخش کنید (ضخامتش خیلی زیاد نباشه و گرنه دیر خشک میشه، خیلی هم نازک نباشه وگرنه سفت و لاستیکی میشه) بذارید تو حیاط جلوی آفتاب حدود یک ونیم الی دوروزه خشک میشه.

لواشک آلو قرمز خانگی
لواشک آلو قرمز خانگی
نکات مهم
  • من یک توری هم روش میندازم که گردو خاک نگیره.خشک که شد به دلخواه برش بزنید رول کنید وداخل یخچال نگهداری کنید.
  • اگه روش گردوخاک بود زیر شیر آب بشویید وروی طناب پهن کنید تا خشک شه.یا میتونید با پارچه تمیز خیس روشو تمیز کنید.
  • سینی رو قبل از اینکه روش نایلون فریزرو پهن کنید با آب خیس کنید که نایلون بچسبه بهش وتکون نخوره

ویدیو طرز تهیه لواشک آلو

مطالب مرتبط :

طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه

فواید و خواص آلبالو برای سلامتی

طرز تهیه تارت زردآلود (فرنجیپین)