5 چندش آورترین و بدمزه ترین غذاهای ایرانی را بشناسید

چندش آورترین غذای ایرانی
چندش آورترین غذای ایرانی

چندش آورترین غذاهای ایرانی : شاید وقتی چنین عنوانی را ببینید به یاد غذاهای عجیب و غریب شرق آسیا و در این دوران بیشتر سوپ خفاش چین که حالا کل دنیا را در کام تبعات ذائقه عجیب خود فرو برده بیفتید (ویروس کرونا). اما جالب است که بدانید در کشور خودمان ایران هم غذاهای عجیب که شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاید کم نیست.

در واقع با توجه به پیشینه تاریخی طولانی و پرفراز و نشیب کشورمان و جنگ ها و تبادلات تجاری که با اقوام مختلف اتفاق افتاده سبب اقتباس و انتقال برخی دستورات غذایی بین ملت ما و سایر فرهنگ ها شده است و از طرفی هم در دوره هایی با توجه به کمبود مواد غذایی بانوان ایرانی دست به خلاقیت و ابتکار زده و غذاهای جدیدی خلق نموده اند که گاهی شاید کمی هم عجیب به نظر برسند.

در این مقاله سعی در معرفی برخی از این غذاها را داریم.

بدمزه ترین غذاهای ایرانی را بشناسید

شاید جمله اشتباهی باشه بگیم بدمزه ترین غذاهای ایرانی چون ذائقه هر شخص با دیگری متفاوت است و بهتره همون چندش آورترین غذاهای ایرانی از نظر سایر کشورها عنوان درستی برای این مطلب باشه که در ادامه بیان میکنیم.

چندش آورترین غذاهای ایرانی
چندش آورترین غذاهای ایرانی – کله پاچه

1- کله پاچه؛ رتبه چهارم در دنیا داره

شاید اولین غذا یا دست کم جزو اولین ها در این فهرست باشد که به ذهن شما خطور می کند. که از کله گوسفند به همراه بخش هایی چون چشم و مغز و پاچه به عنوان غذا یاد می شود و غذای به نسبت پرطرفداری در میان ایرانیان محسوب می شود. البته اگر چربی خون بالایی دارید خوردن زیاد آن به ویژه بخش هایی چون مغز به شما توصیه نمی شود.

اما جالب تر اینکه در شیراز نوع دیگری از کله پاچه که همراه با برنج پخته می شود به نام (پاچه پلو) نیز سرو می شود. که در تهیه آن پس از پخت کله پاچه  برنج را آبکش کرده و روی نیمی از آن ورق های زردآلو و آلو قرار می دهند و نیم دیگر را اضافه می کنند و سپس کله پاچه را روی آن می گزارند و به آن زمان می دهند تا دم بکشد. البته این غذا تنها مخصوص شیراز نیست و در سیستان و بلوچستان و افغانستان، خاورمیانه و قفقاز هم پخته می شود.

کله به تنهایی در مکزیک خورده میشود اما تمایلی به خوردن پاچه در مکزیکی ها وجود ندارد.

جالب است بدانید کله پاچه در لیست بد مزه ترین غذاهای جهان و دنیا رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.پس چندش آورترین غذای ایرانی هم میشه کله پاچه 🙂

بدمزه ترین غذاهای ایرانی - دلمه سیرابی
بدمزه ترین غذاهای ایرانی – دلمه سیرابی

2- دلمه سیرابی؛ بدمزه ترین غذاهای ایرانی

سیرابی خود به تنهایی غذایی عجیب و به مذاق خیلی ها غذایی چندش آور و بدمزه می باشد که البته در بین مردم نقاط مختلف ایران طرفداران زیادی هم دارد. اما نوع متفاوتی از آن به صورت دلمه در بین اهالی خرم آباد طبخ می شود.اگر شما اهل این منطقه باشید احتمالا دو نوع متفاوت از آن را دیده یا امتحان کرده اید. در یک نوع مواد دلمه را درون سیرابی ریخته و آن را می پیچند، درست مثل سایر انواع دلمه ها. و در نوعی دیگر از ترکیب برنج و شوید و ادویه های مختلف و آلو برای پخت سیرابی استفاده می کنند که معمولا نوع اول به رنگ قرمز و نوع دوم این غذا به رنگ زرد متمایل است.

در گویش محلی لرستان این غذا را (سغدو) می نامند.

گوژفیل با دوغ؛ چندش آورترین غذاهای ایرانی
گوژفیل با دوغ؛ چندش آورترین غذاهای ایرانی

3- گوژفیل با دوغ؛ چندش آورترین غذاهای ایرانی

حتما اگر به اصفهان سفر کرده باشید دیدن ترکیب این دو خوردنی در کنار هم برایتان عجیب بوده است.

البته که طعم ترشی دوغ در کنار شیرینی گوژفیل حتما هم تعجب آور است.

اما بهتر است بدانید که ترکیب این دو در کنار هم فشار خون شما را تنظیم می کند و اگر فشار خون پایینی دارید امتحان آن را به شما توصیه می کنیم.

گوژفیل بسیار شبیه بامیه است با این تفاوت که شهد و شیرینی بیشتری دارد و برشته تر هم است. و به احتمال  قوی سرو آن به دوره صفویه بر می گردد.

4- اشکنه تخم خربزه

همان طور که می دانید خراسان به خربزه های خوبش معروف است و همین سبب طبخ غذایی در این   منطقه به نام اشکنه تخم خربزه شده است.

برای پخت این غذا ابتدا تخم خربزه را جدا کرده و آن را بر روی حرارت قرار می دهند تا بو داده شود سپس آن را سابیده و به همراه آب می پزند و پس از پخت کامل آن را از صافی رد می کنند و در نهایت شیره خالص به دست آمده از تخم خربزه را همراه با پیاز سرخ شده و کشک و نمک روی حرارت می گذارند تا آماده شود.

واویشکا غذای گیلانی چندش آور
واویشکا غذای گیلانی چندش آور

5- واویشکا چندش آورترین غذاهای ایرانی در گیلان

می توان گفت استان گیلان با تنوع غذای محلی بالایی که دارد می تواند انواع سلیقه ها را به خود جذب کند. اما دربین این همه تنوع و خوشمزگی می توان غذاهای عجیبی مثل واویشکا را نیر یافت.

واویشکا غذایی متشکل از روده و دل و جگر گوسفند به همراه گوجه فرنگی می باشد که قدمت آن به دوره جنگ جهانی دوم و استقرار قوای روس در شمال کشور ( گیلان و مازندران) بازمی گردد. که امروزه بیشتر در آستانه این غذا طبخ می شود. و در سایر نقاط گیلان اثری از روده بر جای نمانده است.

نتیجه گیری در مورد بدمزه ترین غذاهای ایرانی

خیلی ها شاید این لیست رو مشاهده کنند و از خوردن غذاهایی که نام برده شده خیلی لذت ببرند. پس نمیتوان ذائقه های متفاوت را نادیده گرفت. نظری در مورد چندش آورترین غذای جهان با نام پنیر کرم زده گوسفندی که در ساردینای ایتالیا تهیه می‌شود و برنده‌ی چندش آورترین پنیر دنیا شده‌ است که در اصل به آن‌ها پنیر فاسد میگویند مطالعه کردم که جا داره شما هم بخونید

یوناس گفته : من پنیر کرم زده گوسفند محلی خوردم البته بطور غیر ارادی وبیخبر از کرم داخل ان باور نمیکنید اگر بگم که هیچوقت غدایی یا خوردنی به این خوشمزگی نخورده ام ونخواهم خورد وحتی چندباری ترغیب شدم که دوباره امتحانش کنم ولی کرمهای کوچک وسفیدش مانع شد بقیه غذاها همانطور که کله پاچه گوسفند برای ما یک غذای خوب وخوشمزه اس برای اون افراد اون غذا یک غذای عادی والبته گرون وخوشمزه اس

پس با این توصیف نمیشه هیچ غذایی رو بدمزه و یا چندش آور خطاب کرد.

شما چه غذاهایی رو چندش آور میدونید؟ آیا بدمزه ترین غذاهای ایرانی داریم؟ حتما در بخش دیدگاه برامون بنویسید

مطالب جالب:

لیست بهترین غذاهای برنجی (چلو و پلو)

12 فوت کوزه گری قیمه؛ نحوه پخت خورش قیمه عالی