آشپزی

طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب مرحله به مرحله

طرز تهیه قرابیه سیب - شیرینی قرابیه سیب
34بازدید

سلام به دوستان خوبم در گل من و تو ایمدوارم که حالتون خوب باشه و زندگیتون سرشار از خوشی باشه در این مطلب خوشمزه میخوایم طرز تهیه شیرینی قرابیه، یه نوع شیرینی که تو دهن آب میشه از نظر بافت وطعم فوق العاده ست پیشنهاد میکنم امتحان کنید رو بهتون آموزش بدیم پس با ما همراه باشید.
میشه قرابیه سیب رو در عیدها بپذید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه قرابیه سیب


۱۲۵ گرم کره هم دمای محیط
نصف یک عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری ماست
۱/۲پیمانه پودر قند
نصف ق چ وانیل
۲۳۵گرم آرد سفید قنادی(حدود ۱و۱/۲ پیمانه +۱/۳پیمانه)

مواد داخل قرابیه:

۲ عدد سیب متوسط
۲/۵قاشق شکر
۱/۵قاشق غذا خوری گردو ریز خردشده
۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
۱/۲ قاشق چای خوری کره

طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب

برای مواد داخل ، سیب را رنده کنید و با شکر داخل ماهیتابه بریزیدتا وقتی که آب سیب کشیده شود بپزید. سپس کره و دارچین وگردو را اضافه کنید و هم بزنید ، از روی اجاق بردارید و کنار بذارید تاخنک شود.
برای خمیر تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد آماده شود.از خمیر گلوله هایی به وزن ۱۶گرم درست کنید و خمیر را مثل عکس روی برش زن سیب زمینی باز کنید و از مواد سیب داخل خمیر بذارید و ببندید(مثل عکس) و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

مراحل تهیه قرابیه سیب

 

مراحل درست کردن قرابیه سیب

 

مانند شکل زیر قرابیه سیب رو درست کنید.

 

شکل قرابیه سیب

 

سینی قرابیه سیب

 

در فر ۱۷۰ درجه تا وقتی که طلایی شود بپزید(حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اما به حرارت فر شما هم بستگی دارد) بعد از پخت روی قرابیه پودر قند بپاشید و سرو کنید.

حالا شما میتونید قرابیه سیب خودتون رو میل فرمایید.

درست کردن قرابیه سیب

نکات مهم

در تهیه شیرینی قرابیه سیب که دستور پخت آن در بالا آمده است خمیر این نوع شیرینی نیاز به استراحت نداره و همچنین مقدارم مواد ذکر شده برای ۲۷ عدد شیرینی هستش پس میتونید با کم و زیاد کردن مواد به تعداد دلخواهتون برسید.

 

دستور پخت و عکس: فرشته قربانی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ