بهترین رسپی طرز تهیه شیرینی ماندل بولار در خانه + ویدیو

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار
طرز تهیه شیرینی ماندل بولار

طرز تهیه شیرینی سوئیسی ماندل بولار در خانه : شیرینی ماندل بولار یکی از شیرینی های سوئیسی ترد و خوشمزه می باشد که بر عکس نام آن طرز تهیه آسانی دارد. ماندل بولار میتواند یکی از شیرینی های عید برای پذیرایی از مهمانان عزیز باشد. راستی براتون ویدوی کامل از مراحل تهیه آماده کردم که در انتهای همین مطلب میتونید مشاهده کنید. پس بریم سراغ درست کردن این خوشمزه

حتما مطالعه کنید : بهترین شیرینی عید که میشه توی خونه درست کرد

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماندل بولار سوئیسی

آرد سفید قنادی ۵۰ گرم الک شده
آرد برنج الک شده ۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
پودر قند الک شده ۱۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل چند قطره (میتونید از وانیل شکری هم استفاده کنید)
ژله بریلو برای تزیین به میزان لازم (که آموزش اون در سایت قرار داده شده)

بنر گل من و تو

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار

ابتدا کره و پودر قند را خوب با همزن برقی بزنید تا پفکی شود سپس زرده و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آردها را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیری شود ورز ندید همین که خمیری و جمع شد کافیه. خمیر چسبندگی داره نگران نباشید (اگر سفت بشه باعث ترک خودن شیرینی ماندل بولار خواهد شد).

خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید. پس از 15 دقیقه خمیر را خارج کرده سپس گلوله هایی به اندازه گردو برداشته بادست گرد کنید و طبق تصویر قالب بزنید. اگر این قالب رو نداشتید با دست گرد کنید وسطش رو کمی فشار بدید گود شه .

داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و با دمای۱۷۰ درجه سانتی گراد بمدت ۱۵ دقیقه بپزید. مواظب باشید رنگ شیرینی نباید تغییر کنه زیرش یکم رنگ گرفت کافیه. از فر خارج کنید و بذارید خنک شه بعد جابجا کنید و بعد از خنک شدن کامل در داخل شیرینی ژله بریلو بریزید. اگر ژله بریلو نداشتید میتونید از مارمالاد یا شکلات آب شده استفاده کنید)

با این مقدار مواد ۱۳ عدد شیرینی خواهید داشت.

شیرینی ماندل بولار
شیرینی ماندل بولار
ویدیو طرز تهیه شیرینی ماندل بولار سوئیسی

نکته های مهم تهیه شیرینی ماندل بولار

  1. داخل ظرف در بسته بمدت ۱هفته تو یخچال ماندگاری داره .
  2. ولی این شیرینی در فریزر یک ماه ماندگاری خواهد داشت.
  3. حتما از آرد مخصوص قنادی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
  4. بجای کره میتونید از مارگارین یا روغن صاف قنادی استفاده کنید.
رسپی سایر شیرینی ها :

طرز تهیه شیرینی مغزدار 

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی ترد