بهترین رسپی برای طرز تهیه ژله بریلو آسان + ویدیو

طرز تهیه ژله بریلو
طرز تهیه ژله بریلو

طرز تهیه ژله بریلو : موقع ورود به قنادی همیشه روکش های براق کیک ها و تزئینات رنگی شیرینی ها جلب توجه میکنن. امروز میخوایم طرز تهیه روکش های براق که بهشون ژله بریلو میگن رو اموزش بدیم.

ژل بریلو یا پایپینگ ژل یا ژله نوشتاری، نوعی ژله نرم فرم گرفته و روانه که برای تزیین شیرینی، بیسکوویت و کاور کیک استفاده میشه و چند نوع روش تهیه داره که من آسونترین روش رو براتون میزارم. ژله رو لوازم قنادیها بصورت آماده دارن و میتونید تهیه کنید. ولی چون مواد اولیه ش در دسترسه و درست کردنشم کاری نداره و آسونه من ترجیح میدم خودم درست کنم.

مواد لازم برای تهیه ژله بریلو :

نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری

بنر گل من و تو

شکر : 1/3 پیمانه

آب : 1/4 پیمانه
آب لیمو ترش تازه : 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژله بریلو (تهیه پایپینگ ژل )

ابتدا نشاسته رو در دو قاشق از آب (سرد) کاملا حل کرده و کنار بذارید. شکر و بقیه آب رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا ذرات شکر کامل حل شود. سپس مخلوط نشاسته و آب لیموترش رو اضافه و مدام هم بزنید تا مایه به غلظت مورد نظر برسه و شفاف شه.

اگر میخواهید بریلو رنگی داشته باشید رنگ دلخواه رو با نوک کارد یا خلال دندون اضافه و مخلوط کنید. رنگ هم میتونید هم ژله ای و هم مایع استفاده کنید.

نکات مهم ژله بریلو

  1. برای روکش کردن کیک با بریلو باید اول کیکتون رو خامه کشی کنید و اونو نیم ساعت داخل فریزر بزارید و بعد روی توری بزارید و ژله بریلو ولرم را روی کیک بریزید.
  2. برای نوشتن و تزیین روی کیک و شیرینی باید اونو تو قیف بریزید و بزارید یخچال خنک شه و بعد باهاش کار کنید.
  3. برای کاور کردن کیک غلظت بریلو باید کم باشه و برای نوشتن و تزیینات غلظت بیشتر.
  4. میتونید با اضافه کردن آب ولرم اونو رقیق کنید و غلظتش رو تنظیم کنید.
  5. هر چه میزان آبلیمو در این ژله بیشتر باشه بریلو براق تر میشه ولی مزه ش ترش تر هم میشه پس میتونید بنابر ذائقه خودتون آبلیمو رو کم یا زیاد کنید.

نکته مهم در تهیه این ژله استفاده از آب لیمو ترش تازه ست، از آبلیمو صنعتی استفاده نکنید چون رنگش کدر میشه و آب لیمو رو همون لحظه که میخواهید استفاده کنید بگیرید.

این ژله  ۶ ماه در یخچال ماندگاری داره.

مطالب مرتبط :

خواص ژله؛ 13 خاصیت بسیار جالب ژله برای سلامتی بدن و زیبایی

طرز تهیه باسلوق ژله ای بازاری فوت کوزه گری

طرز تهیه ژله نارنگی با محلبی ایرمیک