مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی فریتاتا
– تخم مرغ : 4 عدد
– شیر : نصف فنجان
– پنیر سفید سفت : 100 گرم
– گوجه فرنگی : 4 عدد کوچک
– فلفل قرمز : 2 عدد
– سیر : 1 حبه
– ریحان تازه : 3 تا 4 ساقه
– روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
– فلفل سیاه : نوک قاشق چای خوری
– نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا
تخم مرغ ها و شیر را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا سبک شود.
سپس فلفل خرد شده، پنیر سفید سفت مکعبی خرد شده، برگ های ریحان تازه ی ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
روغن زیتون را در تابه ای که قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد یا هر ظرف یا قالب مناسب دیگری، می ریزیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و سیر ریز خرد شده را به همراه گوجه_فرنگی ها که از وسط به دو قسمت تقسیم کرده ایم، به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن تفت می دهیم.
گوجه فرنگی ها را از تابه خارج کرده و مخلوط تخم مرغی را به تابه اضافه می کنیم و درِ تابه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 5 تا 6 دقیقه، بپزد سپس اجاق را خاموش می کنیم.
گوجه فرنگی ها را روی املتِ نیمه آماده می چینیم و تابه را به مدت 5 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم.
ارسال پاسخ