تخم اردک شبیه به تخم مرغ است اما نسبت به تخم مرغ بزرگتر بوده و زرده ی بزرگتری هم دارد. همچنین این تخم دارای مقادیر بیشتری پروتئین و مواد مغذی است. با توجه به نژاد اردک رنگ تخم آن متفاوت است، برخی تخم ها خاکستری و برخی تیره تر می باشند. از جمله مواد مغذی موجود در تخم اردک می توان به انواع ویتامین ها نظیر تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، فولات، ویتامین B6، ویتامین D، ویتامین E ، ویتامین A، ویتامین B12 و رتینول اشاره کرد. همچنین دارای مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منگنز روی، مس، پتاسیم، سدیم، فسفر، کلسیم و آهن است. این تخم فواید و خواصی برای سلامتی بدن دارد که در این مطلب با چند مورد از خواص تخم اردک آشنا می شویم.
خواص تخم اردک برای سلامتی بدن:
مقاومت در برابر فاسد شدن:
تخم اردک پوست ضخیمی دارد و به همین علت در برابر فاسد شدن مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد و بدین ترتیب برای مدت زمان طولانی تری می توان آن را نگهداری کرد. در حالی بعد از یک گذشت یک هفته نمی توان از تخم مرغ استفاده کرد.
بهبود هضم:
درمان تنگی سینه و سرفه:
علاوه بر خواص ذکر شده، تخم اردک برای درمان سرفه و تنگی سینه هم کارایی دارد و مصرف آن سبب تسریع روند درمان می شود.
مقابله با بیماری کم خونی:
تخم اردک با دارابودن مقادیر قابل توجه آهن، روی، فسفر و سایر منابع معدنی برای مبارزه با کم خونی و ضعف بدن مفید و کمک کننده است. به همین دلیل مصرف تخم اردک برای خانم هایی که مبتلا به کم خونی هستند، سودمند و مناسب است.
سرشاز از امگا 3:
افزایش وزن:
پیشگیری از بروز آلزایمر:
بسیار عالی