طرز تهیه تاتلی کیوی : یکی از دسر های خوشمزه و دورنگ تا چند رنگ دسر تاتلی کیوی هست که این دسر رو میتونید در طمع ها و رنگ های متنوع درست کنید. این دسر بسیار آسون هست و شما میتونید به راحتی اونو درست کنید. با ما همراه باشید با این دسر خوشمزه.
مواد لازم برای تاتلی کیوی خوشمزه
شیر ۴لیوان
کره یا مارگارین ۱۲۵گرم
آرد یک لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۱/۵لیوان
وانیل ۱قاشق چای خوری
کیوی ۲ عدد
ژله کیوی ۱بسته
طرز تهیه تاتلی کیوی
برای تهیه دسر تاتلی کیوی اول ژله کیوی رو آماده کنید .یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کرده تا ذرات ژله باز وشفاف شه و نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و یک سوم گیلاس یا پیاله کوچیک رو پر کنید و بزارید یخچال تا نیم بند شه و کیوی رو پوست کنده و حلقه کنید و یک عدد از حلقه رو بزارید روی ژله نیم بند و دوباره بزارید یخچال.
برای قسمت کرم سفید
کره رو داخل قابلمه روی حرارت ملایم گذاشته تاذوب شه و آرد رو اضافه و مرتب هم زده بمدت ۳الی ۴دقیقه تفت بدید مواظب باشید رنگش عوض نشه و شیر گرم رو کم کم افزوده و با همزن دستی سریع هم بزنید که گلوله نشه ومایه روان ویکنواخت شه شکر رو اضافه ومرتب هم بزنید تا غلظتش یکم از فرنی بیشتر بشه واز رو حرارت بردارید وانیل رو اضافه کنید. و بزارید تو دمای محیط تا خنک شه تو فاصله خنک شدن مرتب هم بزنید که رویه نبنده.اگه داغ روی ژله بریزید ژله آب میشه پس حتما باید خنک شه.
بعد خنک شدن روی ژله بریزید و تو یخچال بزارید حدود ۳ساعت تا سفت شه.اطراف رو با چاقوی خیس جدا کنید و یکم کف ظرف رو برای چند ثانیه بزارید تو آب جوش و راحت برگردونید .اگه حین برگرداندن اطراف کرم سفید یکم ناهمواری داشت با پشت قاشق خیس اونو صاف کنید . اطرفش رو با شکلات نعنایی رنده شده تزیین کردم.
1دیدگاه