طرز تهیه تارت زردآلو : از شیرینی های خوشمزه و جذاب که میتونید با استفاده از میوه های هر فصل درست کنید تارت هست که در کنار زیبا بودن خوشمزه و دل فریب هم هست ، در فصل تابستان یکی از محبوب ترین میوه ها که پیدا میشه زردآلو هست که میتویند به روش های مختلف در شیرینی های گوناگون ازش استفاده کنید که در این آموزش بهتون تارت فرنجیپین زردآلو رو آموزش میدم و در انتهای ویدیو مراحل کار رو هم براتون قرار دادم.
نکته: شما میتونید بجای زردآلو از شلیل، هلو و میوه های دیگه هم میتونین استفاده کنین.
طرز تهیه تارت زردآلو فرنجیپین
خب چون ما میخوایم تارت فرنجیپین زردآلو درست کنیم این تارت از دو قسمت تشکیل میشه که هر قسمت رو جداگانه بهتون آموزش میدم و ویدیو هر بخش رو هم براتون قرار دادم راستی این مقدار مواد برای ۱۰-۱۲ نفر کافی هست
برای خمیر تارت(پات سوکغی):
۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۱۶۰ گرم آرد
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری یا ۳۰ گرم شکر
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس بادام
۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم کره سرد خرد شده
۱ زرده مرغ
۲ قاشق غذاخوری یا ۳۰ میلی لیتر آب یخ
طرز تهیه خمیر تارت زردآلو
آرد، نمک و شکر رو مخلوط کنین ، کره رو اضافه کنین و با چنگال مخلوط کنین ،بهتره این موادو در مخلوط کن، مخلوط کنین .حالا زرده تخم مرغ، اسانس بادام و آب یخ رو اضافه کنین و مخلوط کنین .خمیر رو اصلا زیاد ورز ندین و داخل سلفون بزارین و ۱ ساعت بزارین یخچال .
بعد روی سطحی که کمی آرد پاشیدین، خمیر رو به اندازه قالبتون باز کنین(۱۲ در ۳۶ سانتیمتر)، داخل قالب بزارین و اضافه هاشو ببرین و ۳۰ دقیقه بزارین یخچال ، فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین و خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ کنین و روی خمیر کاغذ روغنی بزارین و داخلش نخود اینا بریزین و ۲۰ دقیقه بپزین .بعد دربیارین و کاغذ روغنی رو بهمراه نخودها بردارین و ۱۰ دقیقه دیگه بپزین
مواد لازم برای برای فرنجیپین تارت
1/2 پیمانه یا ۱۱۳ گرم کره نرم همدمای اتاق
۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم شکر
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق چایخوری اسانس بادام
۲ تخم مرغ
۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۱۲۵ گرم پودر بادام
۲ قاشق غذاخوری یا ۲۰ گرم آرد
۳-۴ عدد یا ۲۰۰ گرم زردآلو
۲ قاشق غذاخوری یا ۳۰ گرم مارمالاد زردآلو
طرز تهیه فرنجیپین تارت زردآلو
در کاسه بزرگی، کره و شکر رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری هم بزنین ، وانیل و اسانس بادام رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، حالا پودر بادام و آرد رو اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین به آرامی. روی خمیر تارت که تا حدودی سرد شده، مارمالاد زردآلو بمالین و فرنجیپین رو داخلش بریزین و یکنواخت کنین و اسلایس های زردآلو رو روش بچینین و کمی داخل فرنجیپین فشار بدین و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین.
از فر درآوردین به اختیار روش مارمالاد زردآلو بمالین . بعد از سرد شدن سرو کنین .
2 دیدگاه