آشپزی

طرز تهیه سوسیس خانگی فوق العاده + ویدیو

طرز تهیه سوسیس خانگی
335بازدید

طرز تهیه سوسیس خانگی : سوسیس جزو اون دسته خوراکی ها هست که طرفداران خیلی زیادی داره مخصوصا بچه ها ولی درست کردن اون توی خونه میتونه خیالتون رو از خوردنش راحت کنه ، خشما تا حالا سوسیس خانگی درست کردین؟ از طعمش راضی بودیین؟؟ من که اصلا باورم نمیشه سوسیس خونگی تا این حد با کیفیت و خوشمزه بشه، تصورم این بود که طعمش مثل مرغ آب پز بشه و بوی ضخم بده، ولی اصلا اینطور نبود ،حتی خوشمزه تر از سوسیس های مثلا با کیفیت شرکتی بود.

البته طعم سوسیس ارتباط مستقیم با نوع و مقدار ادویه هایی داره که براش استفاده میشه،من بیشتر از ادویه های تازه خونگی و خودمساز استفاده کردم که عطر و طعمش به هیچ وجه قابل قیاس با ادویه های شرکتی نیست .

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

سه قاشق غذا پودر نشاسته
دو قاشق غذاخوری آرد سفید
سه قاشق غذاخوری پودر آب پنیر یا شیرخشک ( من از مخلوط هردو ریختم)
یک عدد تخم مرغ
سه چهارم لیوان آب یخ روغن مایع یک سوم لیوان
ران مرغ یا گوساله بدون استخوان ششصد گرم
سیر یک یا دو حبه خیلی ریز رنده یا پوره کنید
سس گوجه(کچاپ)یک قاشق غذاخوری
حدود دومتر کاور سوسیس

ادویه سوسیس خونگی

برای ادویه این سوسیس خونگی شما دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک قاشق مرباخوری ،پودر زنجفیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف قاشق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم قاشق چای خوری، پودر میخک نوک قاشق مرباخوری

طرز تهیه سوسیس خانگی

گوشت رو دوبار با درجه ی ریز چرخ کنید و با درپوش ۳٬۴ ساعت بذارید یخچال تا کاملا سرد بشه و سپس تخم مرغ رو هم مستقیم از یخچال بیارید و استفاده کنید چون همه‌ی مواد باید کاملا سرد باشن
اول آردها و ادویه ها رو مخلوط کنید ، بعد گوشت ،سس ،تخم مرغ روغن مایع سیر رو در غذا ساز یا خرد کن ،یا سبزی خرد کن میکس کنید بعد نصف آب یخ رو اضافه کنید سپس مخلوط آرد و ادویه رو اضافه و دو الی سه دقیقه میکس کنید اگر سفت بود باقی آب یخ رو بهش اضافه کنید نباید خیلی سفت یا شل باشه

سپس داخل قیف بریزید و در کاور سوسیس تزریق کنید ، کاور سوسیس رو در اندازه ۴۰سانت برش بزنید تا مواد راحتتر به داخلش پمپاژ بشه، بعد دوسر کاور رو با نخ خوب ببندید و از طول نیز به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و کمی بپیچید مطابق فیلم و با نخ کوک محکم ببندید و چندبار گره بزنید.

حالا داخل آب در حال جوش بذارید،با درب باز و با حرارت متوسط حدود ۴۵ دقیقه بپزه ، آب باید نا محسوس و ریز جوش بخوره ، بعدش داخل آب سرد بذاریدتا سریع خنک بشه و برای ۲۴ ساعت در یخچال بذارین تا طعم ها خوب به خورد هم برن و بعد مصرف کنید ،برای یکماه میتونید فریزش کنید،نوش جانتون

 

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه نان خیس کدو حلوایی شکلاتی

ادویه سوسیس خونگی

مهمترین ادویه برای سوسیس پودر پاپریکا تازه ست که رنگ و طعم فوق العاده ای به سوسیس میده ،آموزشش هم در پیج هست ،بعدش پودر پیاز و سیره که بهتره خونگی وتازه باشه تا حسابی سوسیس خوشمزه بشه، من اندازه ی ادویه ها و مواد خشک رو از خودم دادم و از نتیجه شم خیلی راضی بودم،خودتون هم که تو عکس دیدین دیگه.

سوسیس خانگی
سوسیس خانگی – سوسیس خونگی

نکات مهم سوسیس خانگی

برخی سوالات و نکاتی که ممکن برای شما در خصوص سوسیس خونگی پیش بیاد رو میتویند در ادامه مطالعه کنید.

پودر آب پنیر و‌ شیر خشک اکثر لوازم قنادی ها به شکل فله ای دارن و قیمتش هم مناسبه من پارسال کیلویی ۱۵۰۰۰ ت خریدم

کاور، یا پوشش سوسیس رو من به لوازم قنادی سفارش دادم برام آورد

برای سوسیس کالباس بخصوص گوشت مرغ و بوقلمون میتونید از اسانس دود استفاده کنید که لوازم قنادی ها دارن ،من نزدم چون

نمک سوسیس رو کمی بیشتر از نمک غذاهای دیگه بریزید چون بعد از پخت کمی بی‌مزه میشه ، مواظب باشید شورش نکنید

چون ما دستگاه سوسیس زن نداریم ،طبیعیه که داخل سوسیس حفره های هوا داشته باشیم

پمپاژ کردن مواد داخل کاور سوسیس آلمانی بدون دستگاه یه کم زور بازو میخواد چون کاورش باریکه ،برای حل این مشکل کاور سوسیس آلمانی رو به قطعات چهل سانتی برش بزنید خیلی راحتتر پرمیشه

از سیر حتما استفاده کنید

من چون پودر سیرتازه خونگی داشتم سیر فقط یک‌حبه زدم شما اگر پودر سیر قوی ندارید ، دو تا سه حبه سیر بزنید ،ولی در کل برای سوسیس کالباس بهتره که از پودر سیر استفاده کنید چون عطر و بوش با خود سیر خیلی متفاوته و کمتر باعث بوی دهان میشه

گوشتهایی مثل سینه ی مرغ چون خشکه باعث خشک و سفت شدن سوسیس میشه، ولی گوشت ران یا بال و بازو چون چربتر و نرمتره باعث لذیذ تر شدن سوسیس میشه

مواد سوسیس باید کاملا خنک باشه تابعد از پخت ظاهرش شکیلتر باشه و چروک نخوره

کاور سوسیس آلمانی درسته که باریکه و پر کردنش یه کم سخت تره ولی هم از لحاظ ظاهری و هم طعمش بعد از سرخ شدن ،خیلی بهتره از سوسیس کوکتله

اگر غذا ساز ویا وسایل مشابه ندارید گوشت رو سه بار با قسمت ریز چرخ کنید ،و بعد مواد رو با کمک قاشق و بدون دخالت دست ورز بدین چون گرمای دست باعث گرم شدن مواد میشه اگر موادتون خنک نباشه سوسیس بعد از پخت چروک میخوره

میتونید فلفل سوسیس رو بیشتر بریزید تا تند و تیز و خوشمزه تر بشه

برای پیچیدن سوسیس هر بار از وسط دوتا گره ای که زدین دوباره سوسیس رو بپیچید و گره بزنید تا حسابی فشرده و تپل بشه، توی فیلم هم مشخصه.

رسپی از شور و شیرین

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان بربری خانگی کنجدی

طرز تهیه چیپس میوه خانگی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ