طرز تهیه سوپ شیر مجلسی با قارچ : سلاام براتون یک آموزش کامل از سوپ شیر خوشمزه با تمام نکات آماده کردم که میتویند کلیپ نحوه درست کردنش رو هم در انهای مطلب مشاهده کنید.
اگر دنبال یک سوپ جهانی با طرفداران زیاد هستید بهترین گزینه برای شما هست، این سوپ رو با مواد و رسپی های مختلفی میتونید پیدا کنید ولی رسپی که براتون قرار دادم کامل ترین و خوشمزه ترین هست برای ما ایرانی ها که کاملا تست شده باز هم جاله بدونید که پرطرفدار ترین نوع این سوپ هم سوپی هست که با جو پرک درست میشه و طعم فوق العاده ای داره پس تعریف دیگه بسه و بریم این خوشمزه رو درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و قارچ مجلسی
تقریبا موادی که در ادامه گفتم برای 4 الی 5 نفر کافیه
قارچ ۱۷۰گرم (قارچ رو نازک ورقه ورقه کنید)
کره ۲۵ گرم
آب مرغ ۲و نیم لیوان (داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه)
شیر ۲و نیم لیوان
جوپرک ۸۰گرم
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعد به سوپ رنگ نده)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جعفری تازه و لیموترش برای سرو
طرز تهیه سوپ شیر مجلسی خوشمزه
خب برای شروع کار کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا کاملا آبش کشیده شه سپس آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت بدید تا بوی خامیش گرفته شه و آب مرغ روکم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا آرد باز بشه.
در این مرحله هویج، جو پرک و شیر هم دما شده با مواد رو بهش اضافه کنید ، فلفل سیاه هم بزنید و بذارید با حرارت کم بپزه و جو پرک کاملا باز بشه و بافت کرم مانند بگیره (درقابلمه را نبدید✔ نیمه باز باشه) بعد از اضافه کردن جو گاهی هم بزنید تا ته نگیره در آخرخامه را با چند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنید با مقداری جعفری تازه خرد شده و لیموترش تازه سرو کنید.
رازهای سوپ مجلسی خوشمزه
- حتما شیر را بجوشونید و بعد به سوپ اضافه کنید وگرنه میبره، اگه سوپ شیر را با آبلیمو دوست دارید موقع سرو بهش اضافه کنید چون آبلیمو باعث بریده شدن شیر میشه
- از شیر محلی استفاده کنید نه پاستوریزه، خیلی خوشمزه تره
- جعفری خرد شده عطر خیلی خوبی بهش میده موقع پخت کمی اضافه کنید خیلی خوب میشه
- به جای جو پرک میتونید جو پوست کنده بریزید ولی قبلش حتما خیس کنید
- مقدار هویج و قارچ بستگی به سلیقه خودتون داره
- من داخل سوپ آب مرغ ریختم وچون آب مرغم نمک داشت تو کلیپ نمک اضافه نکردم،داخل سوپ سینه مرغ پخته ریش ریش شده هم میریزن که اونم خیلی خوشمزه میشه فقط خیلی زیاد نباشه
- فلفل سیاه رو حتما به مقدار زیاد بریزید طعم فوق العاده ای ب سوپ میده
- خامه قابل حذفه ولی من با خامه بیشتر میپسندم .خامه بایدهم دمای محیط باشه.
- اگر آب مرغ نداشتید میتونید عصاره مرغ بریزید ولی با آب مرغ خیلی خوشمزه تره، آب مرغی که برای این سوپ تهیه میکنید زردچوبه نداشته باشه چون در رنگ نهایی سوپ تاثیر میزاره
- اگر موقع سوپ بیش از حد غلیظ شد با شیر یا آب مرغ رقیق کنید، بعد از اضافه کردن خامه سوپ اصلا نباید بجوشه وگرنه خامه میبره
- موقع سرو با کمی جعفری تازه تزیین کنید ونوش جان
خواص سوپ شیر
بیشترین ماده ای که در سوپ شیر پیدا میشه همانطور که از اسمش پیداست شیر است، کلسیم که نقش اساسی در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنشهای شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیمها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول های بدن نقش ایفا می کنند، با خوردن شیر دریافت می شوند. در ادامه به بررسی خواص سوپ شیر و سایر مواد داخل اون می پردازیم.
شما تا حالا تجربه پخت چه نوع سوپ شیری داشتید؟ حتما تجربه خودتون رو در دیدگاه ها با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.
ممنون از انرژی مثبت فوق العاده شما