غذا

طرز تهیه سینه مرغ پر شده مرحله به مرحله

طرز تهیه سینه مرغ پر شده
طرز تهیه سینه مرغ پر شده
980بازدید

طرز تهیه سینه مرغ پر شده : یکی از غذاهای خوشمزه که میتونید تو خونه به راحتی درست کنید و داخل اون رو با هر چیزی که دوست دارید پر کنید سینه مرغ پر شده (Stuffed chicken) است که جزو غذاهای ملل به حساب میاد. بهتون قول میدم که بچه ها خیلی از این نوع غذاها دوست دارن و کافیه این سنه مرغ رو با رسپی که در ادامه بهتون میگیم درست کنید خانواده و بچه ها عاشقش میشن. پس بریم سراغ رسپی این خوشمزه دوست داشتنی.

مواد لازم برای تهیه سینه مرغ پر شده

سینه مرغ کامل یک عدد
سیر له شده یک قاشق مرباخوری
رنده پوست لیمو ترش یک قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
رزماری یک شاخه برگ شده
نمک و فلفل سیاه .پاپریکا . زردچوبه .

مواد میانی :

پنیر موزرلا دو ورق
پنیر چدار یا گودا دو ورق
فلفل دلمه ای و هویج دایس شده مقداری
ژامبون گوشت چند برگ
پودر سوخاری یک دوم پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
سس سالسا . سس خردل. سس گلوریا
جعفری چاپ شده دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه سینه مرغ پر شده مرحله به مرحله

سینه مرغ را بی استخوان کرده و به دو نیم میکنیم و با ادویه های ذکر شده و سیر و پوست لیمو و اب لیمو و برگ رزماری خوب ماساژ میدهیم و اجازه میدهیم خوب مزه بگیرد این مزه دار شدن حدود سه ساعت طول میکشه یا بهتره بگم حتما اجازه بدین این مدت بمونه تا خومشزه بشه. مواد میانی سلیقه ایه .میتونید از جعفری و پنیر خامه یااسفناج و پنیر خامه . یا سبزیجات ژولین شده مث فلفل های رنگی هویج و مارچوبه و قارچ وغیره ..‌ استفاده کنید.

طعم دار کردن سینه مرغ
طعم دار کردن سینه مرغ
مراحل آماده سازی

خب بعد از این مقدمه بریم سراغ مراحل انجام کار سینه مرغ رو از پهلو مطابق شکل برش نسبتا عمیق دهید ولی قطع نکنید مثل یه پاکت شود

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه ته چین کبابی مرحله به مرحله فوق العاده
برش دادن سینه مرغ
برش دادن سینه مرغ

ابتدا یک ورق پنیر موزرلا  (طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی)و مقداری پنیر چدار داخل محل برش خورده گذاشته و سپس با مواد میانی آماده شده پر میکینم.

پر کردن مواد میانی
پر کردن مواد میانی

حال با کمک خلال دندان گوشت مرغ رو ببندید.

بستن گوشت با استفاده از خلال
بستن گوشت با استفاده از خلال
مراحل پایانی

داخل پودر سوخاری خیلی کم بغلطانید و داخل روغن خیلم کم سرخ کنید همینکه طلایی بشه کافیه داخل ظرفی که مناسب فر باشه قرار میدهیم. رب گوجه رو با نمک و ادویه تو همون تابه تفت میدهیم سسها را اضافه کرده کمی آب میریزیم تا یه سس نسبتا رقیقی بدست بیاد سس رو کف ظرف سینه مرغ میریزیم روی ظرف رو فویل کشیده.

سینه مرغ پر شده و سرخ شده
سینه مرغ پر شده و سرخ شده

داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ به مدت نیم ساعت پخت میکنیم ، بعد از فر خارج کرده از سس کف روی چیکن میریزیم و برش داده و داخل ظرف سرو میکشیم. برای دور چین من از سیب زمینی که کربوهیدارت این غذا رو کامل میکنه استفاده کردم و همینطور کیپر و لیمو ترش تازه.

سینه مرغ پر شده
سینه مرغ پر شده

نوش جااان

مطالب مرتبط :

کوبیده مرغ تابه ای فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

طرز تهیه جوجه فسنجونی

۲ دیدگاه

ارسال پاسخ