طرز تهیه باقلوا شعریه : حلوا یا باقلوا شعریه که بهش باقلوای رشته ای هم گفته میشه یک دسر خوشمزه و فوق العاده عربی هست که با استفاده از رشته های شعیریه که یک نوع رشته پاکستانی هست درست میشه البته در برخی جاها به این رشته رشته عربی هم گفته میشه درست کردنش خیلی خیلی آسون هست ولی در این مطلب شما با یک رسپی کاملا متفاوت که توسط سمیه ضیائی نوشته شده درستش میکنید، شعریه به خاطر اینکه گرم سرو میشه متفاوته و لاکچری واقعا عالی میشه کافیه ی بار امتحان کنید دیگه مشتریش میشین بینظیرههههههه با چای اونم تو هوای سرد پس با من همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه:
شعیریه ی بسته
شیر عسلی نصف قوطی
کره ۵۰ گرم
هل نصف قاشق مربا خوری
زعفران نوک قاشق مربا خوری
گلاب ی چهاروم پیمانه
گردو خورد شده یک دو پیمانه
پسته ی خورد شده ی دو پیمانه
کرم فیل نارگیلی یا ساده برای وسط شعریه
طرز تهیه باقلوا شعریه
شعریه رو داخل پاکتش خوب خورد کنید و سپس بریزید داخل تابه و با شعله ی ملایم تفت بدهید زمانی که رنگ رشته ها که تغییر کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره باز بشه و سپس هل و زعفران را اضافه کنید و در آخر سر شیر عسلی و گلاب اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید .
نصفی از شعریه رو بریزید تو ظرف بعد کرم فیل و مطابق کلیپ بریزید و مغز گردو رو بهش اضافه کنید و سپس دوباره ما بقی شعریه رو بهش اضافه میکنیم. خب نکته ای که این شعریه رو متمایز کرده از بقیه ی شعریه های اینه که این شعریه گرم سرو میشه و سرد نیست شعریه ی سرد و فویلی گلوگیر اما این شعریه فوقالعاده عالی و با چای زعفرانی عصرونه بسیار لاکچری😋
داخل ظرفی باید بریزید که وارمر دار باشه ، بزارید کنار ی مقدار بمونه بعد برش بزنید به صورت لوز بعد وارمر ظرف رو روشن کنید و از مهموناتون با یک چای زعفرانی پذیرایی کنید. به جرات میگم بهترین شعریه ای میشه که تا حالا خوردید😋
ویدیو طرز تهیه باقلوا شعریه
مطالب مرتبط :
طرز تهیه باقلوا استانبولی با خمیر فیلو
ارسال پاسخ