آشپزیدسر

طرز تهیه مربای نارنج فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه مربای نارنج
1.42Kبازدید

طرز تهیه مربای نارنج : امزوز هم یک مربای عالی با نارنج بهتون آموزش میدیم که فوق العادس عکسش که آدمو جذب میکنه، بازم یه پست مربایی داریم اونم از نوع دلبر وخوش طعم نارنج، یکم زحمت داره ولی در عوض یه مربای خاص و شیک وخوش طعم خواهید داشت🍊 حتما مراحل کار رو در فیلم ببینید تا کامل متوجه بشید.

مواد لازم برای تهیه مربای نارنج

مواد لازم برای تهیه مواد داخلی نارنج
هویج متوسط ۴عدد
شکر یک ونیم لیوان یا پیمانه
آب یک لیوان
خلال پسته کمی
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای شهد مربا نارنج

نارنج ۸عدد کوچک
شکر ۳لیوان
آب دو لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای نارنج

اول نارنجها رو شسته وبا رنده ریز قسمت نارنجی پوست رو رنده کنید ورنده شده پوست نارنج رو نگه دارید تا بهتون بگم باهاش چکار کنید. سر نارنج رو با چاقو جدا کنید ومواد داخل اون رو به کمک قاشق مرباخوری خارج کنید. حالا یه قابلمه آب رو بزارید جوش بیاد، نارنج ها رو داخل آب جوش بندازید تا حدودا ۲دقیقه بجوشه بعد داخل صافی بریزید وروشون آب سرد بگیرید .این کار رو انقدر ادامه بدید تا تلخی نارنجها گرفته بشه من ۸بار اینکارو کردم تا تلخی نارنجها گرفته شد شما باز هم مزه کنید که تلخ نباشه اگر بود بازم این پروسه رو تکرار کنید.

گرفتن تلخی نارنج

در زمانی که دارید تلخی نارنجها رو میگیرید مواد داخلی نارنج رو درست کنید. پوست نارنج ها رو هم تلخی بگیرید ،یعنی بجوشونید و آب سرد روشون بگیرید و اینکارو چند بار انجام بدید تا تلخی پوست نارنجها از بین بره. هویج ها رو رنده ریز کنید .شکر و آب رو روی حرارت بزارید به محض اینکه شکر در آب حل شد هویج های رنده شده رو داخلش بریزید به همراه پوست نارنج که تلخیشو گرفتید و بزارید بجوشه تا غلیظ بشه و قوام بیاد در آخر کمی بهش جوهر لیمو اضافه کنید ومقداری خلال پسته وکنار بزارید.

حتما مطالعه کنید
آموزش درست کردن پاناکوتا

تلخی نارنجهاتون رو کامل گرفتید.حالا داخل نارنجهاتون رو با مربای هویجی که درست کردید پر کنید ودرش رو بزارید. داخل یه قابلمه شکر وآب رو بریزید و بزارید تا به نقطه جوش برسه و بعد حرارت روکم کنید تا کمی قوام بیاد و بعد نارنجها رو داخل قابلمه بچینید و در ظرف رو بزارید و حرارت رو کم کنید تا مربا جابیفته حدودا ۲ساعتی زمان میبره .

مربای نارنج
مربای نارنج

نارنجها بعد پخت حسابی نارنجی و کمی بافت خارجیشون سفت میشه . در آخر زمان پخت مربا بهش جوهر لیمو اضافه کنید وبعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.

ویدیو مراحل تهیه مربای نارنج

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه مربای کدو حلوایی

آموزش درست کردن پاناکوتا

طرز تهیه تاتلی کیوی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ