طرز تهیه نان پواچا جیبدار فوق العاده خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه نان پواچا جیبدار
طرز تهیه نان پواچا جیبدار

طرز تهیه نان پواچا جیبدار : اگر شما هم برای صبحانه و یا لقه بچه واسه مدرسه دنبال تنوع در نان هستید حتما این نان رو که با یک رسپی فوق العاده براتون آماده کردم رو درست کنید، ما بای شما طرز تهیه نان پواچا رو در مطلبی جدا آموزش دادیم ولی در این مطلب میخوایم یک نوع دیگه از این نون رو که هم قیافه جذابی داره و هم خوشمزه هست بهتون آموزش بدیم ویدیو مراحل کار رو هم در انتهای مطلب مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان پواچا جیبدار

توجه داشته باشید که در این دستور هر لیوان ۲۲۰ میلی لیتر هست

۱ لیوان شیر ولرم
۳/۴ لیوان روغن مایع
۱/۲ لیوان ماست
۱/۲ لیوان آب گازدار
۲ سفیده تخم مرغ(زرده هاشون برا رومال)
۴۲ گرم خمیر مایه خیس یا ۱۰ گرم خمیر مایه فوری
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق مرباخوری نمک
نزدیک ۷ لیوان آرد

بنر گل من و تو

طرز تهیه نان پواچا جیبدار

بجز آرد همه مواد و مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین و به خمیر بخورانید، خمیر نرمی میشه، زیاد آرد نزنین تا سفت نشه. اگه دیدین به دستتون میچسبه آرد نزنین یک ذره دستتون روغن بزنین و خمیر رو جمع کنین و روشو بپوشونین و ۴۵-۶۰ دقیقه استراحت بدین بعد از خمیر حدود ۲۰ توپ به اندازه نارنگی بردارین و روشونو بپوشونین تا خشک نشن و یکی یکی با وردنه باز کنین و با فرچه روش روغن مایع بمالین و تا کنین، دوباره روغن مایع بمالین و باز تا کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین با فاصله.

بعد روشونو بپوشونین تا داخل سینی ۲۰ دقیقه استراحت کنن بعد روشون مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع و خواستین کمی زعفران بمالین و کنجد بپاشین و در فر ۲۰۰ درجه بپزین تا روشون سرخ شه .

 
نکته:

برای اینکه خمیرتون نرم باشه، اولا نباید زیاد آرد بزنین و دوما باید خیلی ورز بدین تا خمیر کشسان بشه.

داخل پوآچاها کاهو خیار گوجه و پنیر و هر چیز دلخواه دیگه بزارین.

مطالب مرتبط :

یک رسپی عالی برای طرز تهیه نان ترد و خوشمزه فوری

طرز تهیه نان چاباتا با خمیر ترش

طرز تهیه نان گلت قارچ