طرز تهیه کرامبل کیک نیویورکی

کرامب کیک نیویورکی
کرامب کیک نیویورکی

طرز تهیه کرامبل کیک نیویورکی : در این آموزش به شما کیک کلاسیک نیویورکی رو به صورت کرامب بهتون آموزش میدم که در کافی شاپ ها عرضه میشه، کیکی کلاسیک و خوشمزه که حتما عاشقش میشید در این آموزش ما میتونید تصاویر مراحل کار رو هم مشاهده کنید. پس بریم سراغ آموزش خودمون

مواد لازم برای کرامبل کیک نیویورکی

موادی که در زیر گفتم برای 9-10 نفر جواب میده که میانگین مدت تهیه اون : 20 دقیقه و مدت زمانی که برای پخت نیاز داره  : 40 دقیقه هستش

1 و 1/4 پیمانه آرد
1/2 پیمانه شکر
1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
85 گرم کره نرم، مکعبی خرد شده
1 تخم مرغ بزرگ
1 زرده تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/3 پیمانه باترمیلک(طرز تهیه اش پایینه)

بنر گل من و تو

برای تاپینگ

1/3پیمانه شکر
1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای تیره
3/4 قاشق چایخوری دارچین یا پودر نسکافه (گرانولهارو پودر کنین)
1/8 قاشق چایخوری نمک
113 گرم کره آب شده و ولرم
1 و 3/4 پیمانه آرد کیک پزی

طرز تهیه کرامبل کیک نیویورکی

برای تاپینگ یا همون رویه کیک، همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا کرامبی(تکه تکه) شه.مثل عکسی که مشاهده میکنید.

کرامب تکه تکه
کرامب تکه تکه

برای کیک، فر رو در دمای 165-170 درجه بزارین، قالب 20 در 20 سانتیمتری رو چرب کنین و آرد بپاشین. حالا، آرد،شکر،جوش شیرین و نمک رو با همزن برقی هم بزنید، بعد سرعت همزن رو کم بزارین و کره رو اضافه کنید و 1-2 دقیقه بزنین تا کرامبی(تکه تکه) شه، بعد بقیه مواد کیکو اضافه کنید و 1-2 دقیقه بزنین تا سبک و پفی شه.

کیک رو داخل قالب پخش کنین و روش تاپینگ یا همون رویه رو بریزین، 35-40 دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. بعد از سرد شدن روش پودر قند الک کنین.

برای باترمیلک، داخل 1 پیمانه، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و 5 دقیقه صبر کنین تا شیر ببره.ما به 1/3 ازین نیاز داریم.

طرز تهیه کرامب کیک نیویورکی
طرز تهیه کرامبل کیک نیویورکی

حالا کیک کرامبل نیویورکی شما آمادس

کرامب کیک نیویورکی
کرامب کیک نیویورکی
مطالب مرتبط:

طرز تهیه اسلایس کارامل و شکلات تویکس

طرز تهیه پیده دهن باز

طرز تهیه کوکی کاکائویی