کوکی پنیری شکلاتی : این کوکی که با پنیر خامه ای و تکه های شکلات درست میشه به راحتی در دهان شما آب میشه و خیلی سبک و خوشمزه هستند، در زیر رسپی بسیار راحت و امتحان شده اونو براتون قرار میدیم که امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مطمئن باشید بچه ها عاشقش میشن.
شما میتوند این کوکی ها رو برای صبحانه و یا با یک لیوان شیر و حتی میان وعده با یک فنجان قهوه سرو کنید. این کوکی با اینکه ساده هست ولی بسیار خوشمزه هستند.
مدت زمان تهیه : 10 دقیقه
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
مواد بازم برای کوکی پنیری شکلاتی
موادی که خدمت شما اعلام میکنم برای 24-26 عدد کوکی کافی هست
1 و 1/4 پیمانه آرد
1/4 پیمانه نشاسته ذرت
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 پیمانه و یا حدود ۵۵ گرم کره، همدمای اتاق
1 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق غذاخوری شیر
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
113 گرم پنیر خامه ای، همدمای اتاق
1 و 1/4 پیمانه پودر قند
5-6 قاشق غذاخوری شکلات چیپسی کوچک
طرز تهیه کوکی پنیری شکلاتی
در یک کاسه متوسط، آرد، نشاسته و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و بزارین کنار. در کاسه بزرگ دیگه، کره و پنیر رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا خامه ای و نرم شه، شیر، تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، پودر قند رو اضافه کنید و بزنین تا پفی شه.مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا خمیر نرمی بشه.شکلات چیپسی هم اضافه کنید و مخلوط کنین. زیاد مخلوط نکنین بعد ازینکه مواد خشکو اضافه کردین.
با سلفون بپوشونین و 1 ساعت بزارین یخچال. فر رو در دمای 180 درجه بزارین، دوتا سینی فر، کاغذ روغنی بزارین، خمیر رو به 24-26 توپ تقسیم کرده و داخل سینی ها با فاصله 4 سانتیمتر بچینین.با انگشتاتون روشون فشار بدین کمی تا صاف شن. خواستین باز شکلات چیپسی بریزین روشون و 10 دقیقه بپزین. از فر درآوردین چند دقیقه صبر کنید بعد روی سیم بزارین تا کاملا سرد شن.
این کوکی ها در ظرف دربسته تا 3 روز میمونن.
نکات مهم دستور کوکی پنیری شکلاتی
در رسپی بالا چون خانواده من خیلی شیرین دوست ندارند مقدار شیرینی اونو کم کردم ولی شما میتونید اون تغییر بدید.
شما میتونید به جای تکه های شکلات از هر خوشمزه دیگه هم استفاده کنید و ترکیب دلخواهتون رو درست کنید.
منبع : sweetspicykitchen
2 دیدگاه