طرز تهیه سوهان توری : یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی سوهان هست که در این مطلب میخوام درست کردن اونو داخل خونه آموزش بدم، دستورهای زیادی چه تو گوگل چه اینستا از این سوهان دیدم همشونم بلا استثنا با همین مواد و همین روش بود در که در انتهای مطلب هم تجارب خودمو عنوان کردم که حواستون بیشتر جمع بشه پس اگر اسم دوستی نام برده نشد نخواستم برام مشکل ساز بشه و خرده گرفته بشه
مواد لازم سوهان توری
کنجد 60 گرم
کره 50 گرم
شکر 110 گرم
آرد دو قاشق غذا خوری
خامه دو قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوهان توری در منزل
خب برای درست کردن سوهان توری در منزل ابتدا کره رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آب بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر کمی حل بشه زعفران رو میریزیم و در آخر خامه رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه . ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و آرد و پودر کنجد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه .
فر رو از قبل با دویست درجه گرم میکنیم دمای فر باید زیاد باشه چون حالت جوشیدن به شیرینی میده که باعث میشه سوهان حالت توری پیدا کنه. سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و حسابی چرب میکنیم . با قاشق چایخوری با فاصله حداقل پنج سانت از مواد میریزیم و در فر قرار میدیم .
در فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن میکنه. حدود پنج تا ده دقیقه زمان میبره تا دور سوهان کمی تیره بشه که بلافاصله ازفر خارج کنید و بزارید تا کاملا سرد بشه بعد از کاغذ روغنی آهسته جدا کنید. برای تزیین از کنجد بو داده یا پودر پسته میتونین استفاده کنین.
نکات مهم در تهیه سوهان توری
- حتمااا اجازه بدید سوهان کاملا سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید وگرنه کاغذ به سوهان میچسبه
- و اینکه بعد از پنج دقیقه از کنار فر تکون نخورین همینکه دورش کمی تیره شد از فر خارج کنید چون سریع میسوزه
- از پودر گردو هم میتونین بجای پودر کنجد استفاده کنین با هر پودر اجیل دیگه ای
- برای ماندگاری بیشتر میتونین ترکیب کره و روغن بزنید یا کاملا روغن جامد استفاده کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
1دیدگاه