طرز تهیه ته چین کبابی : یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین غذاهای ایرانی که شاید 90 درصد ایرانی ها عاشق اون هستند ته چین هست که به روش های مختلف درست میشه، شما ته چین رو چطوری درست میکنید؟ امروز میخوام بهتون ته چین کبابی رو آموزش بدم که فوق العادس مراحل کار رو هم میتونید از روی عکس ها مشاهده کنید. پس با من همراه باشید.
مواد لازم برای ته چین کباب
موادی که برای این غذا نیاز داریم به دو نوع تقسیم میشه که اولی برای خود کباب هست و دومی هم برای ته چین که در زیر همه این مواد رو آوردم که میتونید مطالعه کنید.
مواد لازم برای کباب :
گوشت چرخکرده ترجیحا مغز ران گوساله بدون چربی سیصد گرم
پیاز رنده شده یک عدد آب گرفته شده
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه آب زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری
همه مواد را با هم مخلوط و حسابی ورز بدید دو ساعت تو یخچال اسنراحت بدید
مواد تهچین :
تخم مرغ دو عدد
برنج دو پیمانه
ماست پر چرب یک دوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اب زعفران غلیظ به میزان لازم
طرز تهیه ته چین کبابی مرحله به مرحله
خب قبل از شرو باید بگم که برنج حتما ایرانی باشه و یک ساعت خیسانده شده باشه خب پس از رعایت کردن این نکات برنج رو به همراه نمک و آب روی حرارت قرار بدید، آبکشی برنج رو زمانی انجام بدید که یکم زیر دندون بیاد از زمانی که برنج رو خواستین دم بزارین یکم دون تر بر دارین بزارین کاملا خنک بشه
مراحل کار ته چین
خب حالا میریسیم سر اصل مطلب تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و نمک و فلفل بزنین با همزن دستی خوب بزنین از لختگی در بیاد
بعد ماست و روغن رو بهش اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنیم
بعد از این که ماست با مواد خوب مخلوط شد نوبت اضافه کردن زعفران رسیده و زعفران رو به مواد اضافه میکنیم.
مواد رو تا جایی مخلود میکنیم که کاملا زرد و خوشرنگ بشه مانند تصویر زیر
در آخر برنج خنک شده رو اضافه کنید اگر نیاز به زعفران داشت کمی دیگه اضافه کنید.
آماده سازی گوشت و ته چین کبابی
داخل قالب نچسب رو با مقداری کره چرب کنید و سپس مواد گوشتی را کف قالب پهن کنید
از مواد ته چین روی گوشت پخش کنید با پشت قاشق کاملا منسجم کنید چند تا تیکه کوچیک چند جای مواد ته چین پخش کنید.
در آخر روشو فویل بکشید و داخل فر ۱۹۰درجه قرار بدین ، زمان بستگی به سایز قالبتوم داره حدود یکساعت در آخر فویل رو بردارید یه ربع هم بدون روکش داخل فر باشه
نکات مهم در طرز تهیه ته چین کباب
نشانه های پخت تهچین: سطح رویی ته چین کاملا منسجم باید باشه دور تا دور ته چین طلایی رنگ باید بشه طوری که با چاقو لبه ها راحت جدا بشن اگر چسبید به چاقو ینی هنوز نپخته
بعد پخت کامل از فر خارج کنید با نوک چاقو دوررتا دور تهچین رو آزاد کنید داخل ظرف سرو برگردونین
با زرشک و خلال پسته و بادام تفت خورده تزیین کنید
نوش جاان
ارسال پاسخ