طرز تهیه لوکوم انگور برای شب یلدا : سلااام به همگی در آموزش های قبلی انگورهای مونده توی یخچال رو به پودینگ انگور تبدیل کردیم، دیگه بلایی نمونده سر انگورا بیارم اگر میخواید برای شب یلدا یک دسر فوق العاده جذاب و خوشمزه درست کنیدلوکوم انگور ایده خوبی هستش به قول یکی از دوستان ، شب یلدا از رگ گردن بهمون نزدیکتره، پس با من همراه باشید تا این دسر خوشمزه رو با هم درست کنیم.
راستی براتون ویدیو نحوه درست کردن هم قرار دادم حتما ببینید.الان یک عده کمین کردن که تو کلیپ ببینن دو سوم آب انگور جوشیده یا نه؟ بیان فتوا صادر کنن
مواد لازم برای تهیه لوکوم انگور
آب انگور سیاه ۲لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۸۵گرم
نشاسته گل ۵۰گرم(یا نشاسته گندم همونی که دونه درشته پودرش کنید واستفاده کنید)
کره ۱۷گرم
وانیل ۱/۲قاشق چای خوری
پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه لوکوم انگور یک دسر فوق العاده برای شب یلدا
آب انگور، شکر، پودر نشاسته را باهم خوب مخلوط کنید، روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه سپس وانیل و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید . حالا از رو حرارت بردارید در دمای محیط ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک شه و در این فاصله باید زود زود هم بزنید رویه نگیره. لیوانهای باریک و بلندی انتخاب کنید (قطر دهنه و ته لیوان یکی باشه)داخل لیوانها را با آب خیس کنید و مایه را داخلش بریزید و بذارید تو یخچال تا ببنده.
داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید، با دست لبه های لیوان را آزاد کنید و تکون بدید راحت از لیوان خارج میشه تو پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید خوب آغشته به پودر نارگیل کنید و نوش جان 😘
نکات کلیدی لوکوم انگور:
- دسر قبلی پودینگ انگور بود که داخلش پودر نشاسته ذرت استفاده کردیم الان براتون سوال پیش میاد خب چه فرقی باهم دارن؟ پودر نشاسته ذرت برای دسرها استفاده میشه چون لطافت بیشتری به دسر میده ولی پودر نشاسته گل منسجمتره و بافت دسر رو سفتتر میکنه برای همین اگه بخواین قالبی در بیاد باید نشاسته گل یا گندم بریزید.
- نکته دیگه ای که داره اینه، مایه حتما باید کمی خنک شه بعد داخل لیوانها بریزید غلظت مایه رو تو کلیپ ببینید که بعد خنک شدن لخته لخته شده.باید به اون صورت باشه.وگرنه به لیوان میچسبه و راحت جدا نمیشه.
- لیوانها رو لازم نیست با روغن چرب کنید با آب خیس شه کافیه.
- از آب میوه های دیگه هم میتونید استفاده کنید مثل آب پرتقال، سیب، هویج، گیلاس و… فقط اگه از آب پرتقال استفاده کردید بهتره صنعتی باشه، خودتون آب پرتقالو بگیرید چون حرارت میبینه تلخ میشه
⛔اندازه مواد رو هم به گرم نوشتم که مثل پست ژامبون نشه هر کی بره هر قاشقی تو خونه داشت استفاده کنه😅همیشه گفتم اندازه ها به گرم باشه دقیقتره ونتیجه صددرصد رضایت بخشه پس با خیال راحت درست کنید ومطمئن باشید قالبی درمیاد
مطالب مرتبط :
آموزش دسر ترکی لوکوم موزی فوق العاده خوشمزه
ارسال پاسخ