طرز تهیه کیک بستنی لیمویی : یکی از دسر های خوشمزه برای فصل های گرم سال که ترکیبی از کیک و بستنی هست ،آخ که این کیک بستنی (کره ای لیمویی) چقدر خوشمزه و دلچسبه تو این هوای گرم یک دسر مناسب برای پذیرایی از مهموناست . هم خنکه و هم بسیار خوشمزه امیدوارم درست کنید و شما هم لذت ببرید در ضمن کیکشم به تنهایی طعم خیلی خوبی داره راستی براتون کلیپ مراحل رو هم آماده کردم که در انتهای مطلب میتونید مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی لیمویی خومشزه
چون این دسر از دو دسر تشکیل شده مواد هر دو رو در ادامه به صورت جداگانه میگم
تخم مرغ ۳عدد
آرد ۲و۱/۳پیمانه
شکر ۱ پیمانه
ماست ۳/۴پیمانه
کره ۲۳۰گرم هم دمای محیط
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
موادلازم برای مغز کیک:
بستنی وانیلی
مغزگرد و خرد شده
بیسکوییت کرم دار شکلاتی خرد شده
گیلاس خرد شده
موز یک عدد
طرز تهیه کیک بستنی لیمویی خانگی
خب برای شروع کار شکر ، کره و پوست لیمو ترش را بزنید تا روشن و کشدار شود. سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه و هر بار خوب بزنید. ماست و آب لیمو را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید. آرد را ۳ بار الک کنید و بیکینگ پودر را اضافه کرده و در دو مرحله به مایع افزوده ، اول با لیسک و سپس با همزن درحد مخلوط و یکدست شدن بزنید. مایع را داخل قالب لوف ۲۴×۱۳سانت که چرب کردید و کاغذ روغنی گذاشتید بریزید وسطحشو صاف کنید و ۳ بار به سطح کار بکوبید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۰الی۵۰ دقیقه بپزید (دمای فر ها با هم متفاوته با سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ سالم بیرون اومد آماده ست)
ترکیب کردن بستنی با کیک
کیک رو از قالب جدا کرده بذارید خنک شه و طبق تصویر داخلش رو خالی کنید(مواظب باشید دیواره و کف کیک سوراخ نشه).بستنی وانیلی را با مغز گردو و گیلاس خرد شده و بیسکوییت کرمدار خرد شده مخلوط کنید و نصفشو بریزید داخل کیک و یک موز بذارید وسط و بقیه بستنی رو روش بریزید.بزارید داخل فریزر تا ببنده و سپس سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم
- از هر مغز دلخواهی میتونید داخل بستنی بریزید .
- بستنی با طعمهای میوه ای میتونید استفاده کنید.
- تا زمان سرو این کیک باید داخل فریزر باشه چون بستنی داره آب میشه
پس شكر رو كي اضافه ميكنيد به مواد؟