آشپزیدسر

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات
60بازدید

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات : اگر میخواید یک دسر چند رنگ و خوشمره با کرمفیل تهیه کنید حتما دسر کرمفیل موز و شکلات رو امتحان کنید، چون هم طعم خوبی داره و هم خوشگل هستش من در زیر لایه به لایه بهتون نحوه درست کردن این دسر خوشمزه رو توضیح میدم.

مواد لازم برای لایه اول

٢ عدد تخم مرغ
سه چهارم پيمانه شكر
نصف قاشق چای خوری اسانس وانيل
نصف قاشق چای خوری اسانس موز
٢ قاشق غذا خوری كرمفيل موزي ( از لوازم قنادي ها تهيه كنيد )
٢ پيمانه شير
ژلاتين ٢ قاشق غذا خوری ( با نصف ليوان اب بن ماري كنيد )

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات لایه اول

تخم مرغ و شكر و اسانس وانيل و موز رو ٥ دقيقه هم ميزنيم تا سبك بشه سپس كرمفيل موزي را اضافه كرده در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ، حالا شير رو روي حرارت گرم ميكنيم و سپس مخلوط تخم مرغ و كرم فيل رو بهش اضافه ميكنيم با همزن دستي روي حرارت خيلي كم هم ميزنيم تا يك دست بشه حدودا ٣ تا ٥ دقيقه مدام هم ميزنيم حرارت رو خاموش ميكنيم ژلاتين بن ماري شده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و مواد رو داخل قالبمون ميريزم من واسه اينكه كارم زودتر پيش بره چون اين دسر سه لايه بود داخل فريزر گذاشتم تا سريع تر ببنده حدودا براي هر لايه ٣٠ تا ٤٠ دقيقه زمان لازم بود

مواد لازم برای لايه دوم 👇🏻

يك عدد زرده تخم مرغ
يك سوم پيمانه شكر
اسانس وانيل نصف قاشق چای خوری
يك قاشق غذا خوری پودر كاكائو
١٠٠ گرم پنير ماسكارپونه
يك پيمانه شير
١٠ عدد بيسكوييت پتي بور شكلاتي
٢ قاشق غذا خوری ژلاتين ( به همراه نصف ليوان اب بن ماري ميكنيم )

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات لایه دوم

زرده و شكر و پودر كاكائو واسانس رو هم ميزنيم به مدت ٥ دقيقه با دورتند همزن تا سبك بشه سپس پنير رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم، شير رو روي حرات ملايم گرم ميكنيم مخلوط زرده و پنير رو بهش اضافه ميكنيم بعد با همزن دستي هم ميزنيم تا يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم ژلاتين بن ماري شده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم با هم زن دستي مخلوط بشه اجازه ميديم حدودا ١٥ دقيقه از حرارت بيفته دسرمون و كمي خنك بشه سپس بيسكوييت ها رو با دستمون به تيكه هاي كوچيك خردشون ميكنيم و به دسرمون اضافه ميكنيم در خد مخلوط شدن با قاشق هم ميزنيم ( زياد هم نزنيد بيسكوييتا له بشن ) سپس قالب رو از فريزر در مياريم اروم روي لايه قبلي ميريزيم و دوباره ميزاريم فريزر تا اين لايه هم ببنده

مواد لازم برای لايه سوم 👇🏻

دو بسته ژله الوورا
مقداري اكليل خوراكي

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات لایه سوم

به ازاي هر بسته ژله يك و يك سوم ليوان اب اضافه كردم روي حرارت ملايم ميزارم و هم ميزنيم تا شفاف بشه يكم از حرارت كه افتاد بهش خيلي كم اكليل خوراكي ( مارك ويلتون رنگ برنز ) زدم سپس قالب و از فريزر در اوردم وقتي ژله ام كاملا خنك شده بود روي لايه قبلي ريختم و داخل فريزر گذاشتم حدود ٢٠ دقيقه تا ژله ببنده سپس دور دسر رو با چاقو ازاد كردم ( حدود ٢ تا ٣ ثانيه قالب رو داخل اب جوش گذاشتم دسرم به راحتي در اومد بيشتر از اين زمان بزارين ژله زود اب ميشه و دسرتون ظاهر زشتي ميگيره )

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات
طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات

رسپی و عکس از ندا اسلامی عزیز

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ