بهترین طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی خوشمزه + نکات کلیدی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ : چه خوبه که بتونیم کباب کوبیده که یکی از پرطرفدار ترین غذاهای ما ایرانی ها هست رو با گوشت مرغ درست کنیم و شکل ظاهری و طعم اون هم خوب باشه، همانطور که در عکس میبینید این کوبیده خیلی شبیه کوبیده گوشت هست که میتونید خیلی راحت توی خونه درست کنید، قبلا به شما حوه درست کردن کباب کوبیده مرغ تابه ای و همچنین طرز تهیه کوبیده گوشت رو آموزش دادم که خیلی ازش استقبال شد.

پس با من همراه باشید تا نحوه درست کردن کباب کوبیده مرغ زغالی رو بهتون آموزش بدم ، من منقل زغالی نداشتم و روی اجاق درست کردم که با منقل یچیز دیگه میشه

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی

ترکیب سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم یک سوم برش
ترکیب کره و روغن (سس کباب)
پودر سیر .نمک . زنجبیل .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز درصورت تمایل اگه باشه عطر خیلی خوبی میده کم اضافه بشه

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی

خب برای شروع مثل گوشت فیله و ران وسینه را چرخ میکنیم و سپس بهش نمک و ادویه اضافه میکنیم، من پیاز رو ریز ساتوری کردم فلفل دلمه رو نیز همونطور خیلی ریز ساتوری کنین به مرغتون اضافه کنین خوب مخلوط کنین حدود پنج دقیقه ورز بدین تا مثل خمیر جمع و گوله بشه وسط ظرفتون با این کار گوشت شما طعمدار میشه، در ظرفو بذارین و تو یخچال نیم ساعت بمونه خنک بشه حالا مواد ما آمادسو برید باربیکیو رو ده دقیقه قبل پخت روشن کنین

نحوه سیخ زدن گوشت مرغ

از مواد گوشتتون اندازه نارنگی وزن ۱۰۰ تا ۱۲۰ بر دارید از سر سیخ شروع کنین به سیخ گرفتن، یه کاسه آب ولرم دم دستتون باشه خیلی کم دستتون رو مرطوب کنین و گوشت رو به سیخ بکشید حواستون به سرو ته سیخ باشه گوشت خوب چسبیده باشه به سیخ، من با دست اینکارو انجام دادم اگر دستگاه دارین با دستگاهم میشه سیخ رو تو دستگاه میزارین گوشت رو داخلش میزارین فرم میگیره

سیخ زدن کوبیده مرغ
سیخ زدن کوبیده مرغ

بعد سیخ رو روی باربیکیو داغ میچینیم با شعله زیاد سریع چند بار پشت و رو میکنیم اینکار باعث میشه به گوشت شوک وارد بشه و به سیخ بچسبه حدود، وقتی رنگ گوشت برگشت و احساس کردین به سیخ چسبید حرارت رو پایین بیارین تا گوشت مغز پخت بشه هر چند ثانیه سیخ رو برگردونین کمی سس کره رو با فرچه رو کباب بکشین، در آخر کار دوباره حرارت رو بالا ببرین تا کبابتون رنگ بگیره و برشته بشه فقط خیلی رو حرارت نمونه چون فلفل هاتون میسوزه و سیاه میشه و اینکه اب میان بافتی گوشت از بین میره و کباب خشک میشه

برای از سیخ جدا کردن هم سرو ته گوشت رو کمی فشار بدید از سیخ جدا بشه و راحت از سیخ جدا کنید دوباره از سس کره روی کباب بکشید و سرو کنید، بسیار بسیار کباب نرم .ترد و ابدار و خوشمزیه حتما درستش کنید و در کنار عزیزانتون لذتشو ببرین

کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ
ویدیو طرز پخت کوبیده مرغ

 

نکات مهم پخت کباب کوبیده مرغ مجلسی
  • سیخ کوبیده تمیز باشه خیس یا چرب نباشه
  • کباب پز حتما داغ باشه بعد سیخ رو روی منقل بچینید
  • نکاتی که در مورد پشت رو کردن اولیه کباب با حرارت بالا گفتم حتما رعایت بشه حدود سی ثانیه تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه بعد حرارت رو پایین بیارید
  • بجای پیاز ساطوری زیر از پیاز رنده شده هم میتونین استفاده کنین فقط اب پیاز رو حتما بگیرین
  • فلفل دلمه رو میتونین حذف کنین یا کمتر بزنین ولی طعم دلپذیری به کبابتون میده مخصوصا پاپریکا (فلفل قرمز)
  • دوستای گلم به ترکیبات گوشت رو دقت کنید !
مطالب مرتبط :

10 غذای جذاب و خوشمزه با مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه مرغ پرتقالی