طرز تهیه دسر موز و کرم بادام زمینی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه دسر موز و کرم بادام زمینی
طرز تهیه دسر موز و کرم بادام زمینی

طرز تهیه دسر موز و کرم بادام زمینی : یک دسر فوق العاده خوشمزه و لاکچری براتون آماده کردم که میتونید به راحتی توی خونه اونو درست کنید فقط یک بسته بیسکوییت لازم داریم هر بیسکوییت دلخواهی میتونید استفاده کنید ولی ساده باشه من اینبار کرمدار استفاده کردم خوشم نیومد.خرد کنید و ته لیوان سرو بریزید. ولی بیسکویت ساده رو بیشتر ترجیح میدم راستی ویدیو مراحل کار رو در انتهای مطلب میتونید مشاهده کنید.

طرز تهیه دسر موز و کرم بادام زمینی

در ادامه هم مواد اولیه و هم نحوه مخلوط کردن اون ها رو جدا جدا میگم که راحت بتونید درست کنید.

مواد لازم برای پودینگ موزی؛

شیر ۲ لیوان
زرده تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۳پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری سرپر
کره نصف قاشق غذاخوری
وانیل مایع چند قطره(پودری ۱ قاشق چای خوری)
موز ۱عدد پوره شود

نحوه ترکیب مواد

موز را باچنگال له کنید و کنار بذارید، تمام مواد بجز کره را با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم زده تا غلیظ شود. کره را اضافه کرده و به غلظت مناسب که رسید از روی حرارت بردارید،پوره موز را بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

موادلازم برای کرم بادام زمینی:

خامه صبحانه ۱بسته
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری پر
کره بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری

چطور مواد رو ترکیب کنیم؟

خامه و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارید مدام هم بزنید تا ذرات شکر داخل خامه حل شود مواظب باشید نجوشه، حرارت خاموش کنید و کره و پودرکاکائو را اضافه وهم بزنید تا یکدست شود.

تزیین و ریختن در لیوان

داخل لیوان ابتدا مقداری پودینگ موزی را روی بیسکوییتها ریخته و بعد کرم بادام زمینی و بترتیب تا آخر تکرار کنید. بمدت۲ ساعت بذارید داخل یخچال سپس با خامه فرم گرفته یا کرمفیل تزیین کنید .من با کرمفیل روی دسر ماسوره زدم و روش کارامل و تکه های بادام زمینی ریختم.

دسر موز و کرم بادام زمینی
دسر موز و کرم بادام زمینی
ویدیو مراحل تهیه دسر موز و کرم بادام زمینی

سوالات متداول

  1. ببخشید چرا زرده تخم مرغ میزنن؟ نمیشه حذفش کرد؟ میتونید حذفش کنید به جاش دو ق آرد سفید بزنید
  2. ببخشید شکر قهوه ای جایگزین داره؟؟ میتویند از شکر سفید استفاده کنید
  3. ببخشید نشاسته ذرت و آرد ذرت چه فرقی باهم دارن؟ من آرد ذرت دارم با اون نمیشه یعنی؟؟؟ باهم فرق دارن عزیزم.نشاسته ذرت سفید رنگه ولی آرد ذرت زرد رنگه و برای داخل دسر کاربرد نداره و باید نشاسته ذرت استفاده بشه
  4. از نشاسته گل یا ارد ذرت استفاده شه بجای نشاسته ذرت،ایرادی داره؟ بله این دو کاملا باهم متفاوتن واصلا قابل جایگزین باهم نیستن
سایر آموزش های دسر :

طرز تهیه دسر نان سوخاری

طرز تهیه دسر بنیه موزی

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی