طرز تهیه تارت شکلاتی بدون نیاز به پخت : شما هم دوست دارید بدون فر دسر خوشمزه درست کنید؟ یکی از دسر های خوشمزه که میشه در انواع مختلف درست کرد تارت هست که خود تارت شکلاتی انواع و اقسام مختلفی داره که میتونید رسپی ها رو به همراه ویدیو آموزشی از سایت گل من و تو مطالعه کنید؛ براتون یک تارت شکلاتی عالی آماده کردم که کافیه یکبار درست کنید دیگه مشتری میشید، پس همراه من باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت شکلاتی
شکلات خرد شده و بن مارى شده: 250 گرم
خامه گرم شده : ٢٠٠ گرم
شکر : 100 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : یک قاشق سوپخوری سر پر
شیر : یک پیمانه
آب سرد : 1/4 پيمانه
مواد لازم برای خمیر شکلاتی
پودر بیسکویت : 2 پیمانه (از هر بیسکویتی میتونید استفاده کنید ولی حتما با غذاساز اونو پودر کنید من از بیسکویت پتی بور استفاده کردم)
کره ذوب شده: ١٠٠ گرم
پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر
خب حالا که پودر بیسکویت آماده شده، پودر بیسکویت رو با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر رو کف قالب بریزید و کف و دیواره رو پوشش بديد و قالب را داخل یخچال قرار بديد. پودر ژلاتین رو داخل آب سرد بریزد، روی بخار کتری قرار بديد تا ژلاتین صاف و شفاف شود.
در یک ظرف تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید، سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت شکلات بن مارى شده رواضافه کنید و ظرف را روی حرارت بخار آب قرار بديد، مرتب با مفتول دستی هم بزنید،اين كار ٥ دقيقه زمان ميبره، يادتون باشه در طول پنج دقيقه بايد مرتب هم بزنيد و رهاش نكنيد چون تخم مرغ روى حرارت ميبنده، بعد از روى حرارت بر داريد ژلاتين رو اضافه كنيد و هم بزنيد،اجازه بديد تا مایع شما کاملا خنک بشه، بعد تو قالب پای بریزید و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار بديد تا کاملا دسر شما سفت بشه، روی تارت رو می تونيد با خامه و توت فرنگى و شکلات تزیین کنید.
سوالات شما :
- میشه لطفا بگین تارتی که توی فر میره یا مثلا مثل الان که اموزش دادین بدون اینکه داخل فر بره،در هر دو صورت چجوری باید از قالبش در بیاریمش؟ چون یه کفه متحرک داره، یک بار داخل فر گذاشتم و بعد که خنک شد دراوردم ؟ همون كف رو كه فشار ميدي مياد بالا و بعد ميتونى يا يه وسيله مث كفگير هدايتش كنى به ظرف سرو
- اگه این مدل قالب نداشته باشیم چ پیشنهادی دارین؟ قالب كمر بندى😍
- از هر بیسکویتی میشه استفاده کرد؟ بله همانوطر که گفتم فقط کافیه پودر بشه
نكته کرونایی
بابت نگرانى هاتون براى كرونا بايد بگم دماى مايع رو انتهاى پنج دقيقه گرفتم و بالاى ٧٠ درجه بود، ولى اگه هر دل نگرانى يا شكى داريد ميتونيد فعلا درستش نكنيد و بذاريد بعد داستان كرونا با خيال راحت بخورديدش😍🙏🏻
رسپی و ویدیو از زهرا بختیاری عزیز
شما چه نوع تارتی دوست دارید؟ حتما نظر و تجربه خودتون رو در خصوص این تارت در دیگاه مطرح کنید تا سایر دوستان هم بتونن استفاده کنن
ارسال پاسخ